De charme van een typisch Nederlandse boerderij uit de jaren 50 combineren met een moderne aanbouw, dat is wat de architecten van Bureau Fraai realiseerden in het dorpje Aalten. Kijk mee hoe landelijk en modern perfect hand in hand kunnen gaan.

 

aanbouw boerderij © Wim Hanenberg

 

aanbouw schuur © Wim Hanenberg

 

titaniumzink © Wim Hanenberg

 

De bestaande schuur werd op een traditionele manier gebouwd: met bakstenen en klassieke dakpannen. Het contrast met de aanbouw kan moeilijk groter zijn. Deze is namelijk gemaakt uit zwart titaanzink met verborgen aluminium raamlijsten.

 

landelijke en moderne aanbouw © Wim Hanenberg

 

moderne aanbouw © Wim Hanenberg

 

De balken aan de binnenkant zijn een knipoog naar de oude Nederlandse boerderijen en zorgen ervoor dat de landelijke look behouden blijft. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Vooral de voorkant valt op: deze is bijna volledig uit glas vervaardigd.

 

boerderij aanbouw © Wim Hanenberg

 

keuken aanbouw © Wim Hanenberg

 

Het design binnenin is erg strak. De betonnen vloer en de witte pleistermuren zorgen voor een gevoel van ruimte. De architecten van Bureau Fraai lieten de keuken en eetplaats vlot in elkaar overlopen, waardoor deze aanbouw een erg eigentijdse toets krijgt.

 

 

Offerte aanvragen: Aanbouw plaatsen

Overweegt u om een aanbouw te plaatsen? Vraag nu vrijblijvend prijzen en voorstellen aan bij onze erkende aannemers via onderstaand formulier:

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!