Met deze moderne bungalow in California komt de droom uit van een jong gezin: een ombouwing van een Eichler woning waar ze eeuwig kunnen blijven wonen. De visie erachter is een open, hedendaagse en strakke woonst. Om dit te bereiken hebben de ontwerpers van Klopf Architecture de open leefruimte herbekeken.

 

Open leefruimte met grote glaspartijen en binnentuin © Klopf Architecture


Om een open plan te bereiken werden er een aantal muren gesloopt en ramen toegevoegd zodat het natuurlijke licht gemakkelijk kan binnenvallen. 

 

Grote eettafel met Eames chair - Moderne bungalow met vintage meubels © Klopf Architecture

 

Voor het verder inrichten van de woning hebben de architecten samengewerkt met de vrouw des huizes. De eigenaars hebben zelf de woning volledig gedecoreerd en bemeubeld. De keuze is gegaan naar vintage meubelstukken en originele kunstwerken. Het resultaat is een fascinerende collectie van moderne kamers met elk hun unieke stijl.

 

 

Moderne slaapkamer met blauw accent - binnentuin © Klopf Architecture

 

Functionele, kleine wasruimte - moderne bungalow © Klopf Architecture


De badkamer en de wasruimte werden grondig onder handen genomen zodat alles functioneler en efficiënter kan verlopen in de toekomst!

 

 

Binnentuin bij moderne bungalow © Klopf Architecture


Dit alles werd afgewerkt met een binnentuin gedetailleerd met een prachtige roze boom. Zowel het interieur als het exterieur zijn pareltjes waar duidelijk sterk is over nagedacht.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST