De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds. Dit alles wordt overgoten met een fantastisch uitzicht op zee.
 

 

interieur Sergio Herman Pure C © Koen Van Damme

 

Het moderne interieur in dit restaurant spreekt boekdelen. Het totaalbeeld krijgt heel wat cachet door de unieke vormgeving van de meubels en het uitzicht op zee. Het witte interieur zorgt voor een rustig geheel.

 

Modern restaurant met strakke inrichting © Koen Van Damme


Door de aanwezigheid van heel wat ramen, is er veel natuurlijk licht. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel. Ook het gebruik van de naadloze betonnen gietvloer vergroten het gevoel van eenheid.
 

glazen wand © Koen Van Damme

 

Daarnaast zorgen het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen voor een natuurlijk en warm gevoel. Dit sluit aan bij het reeds aanwezige contact met de zee en de natuur.

 

Sergio Herman Pure C restaurant inrichting © Koen Van Damme


Het unieke uitzicht draagt bij aan de relaxte sfeer die het interieur uitstraalt.

 

strakke tafels in pure C van Sergio Herman © Koen Van DammeStrak met spanplafonds
 

Pure C van Sergio Herman met modern interieur © Koen Van Damme


Opvallend in dit project zijn ook de strakke spanplafonds. Een spanplafond is een slimme en praktische oplossing voor het betaalbaar inrichten van een horecazaak of particuliere woning. Door de enorme hoeveelheid aan afwerkingsmogelijkheden en de zeer voordelige prijs, is dit een populaire plafondafwerking. 
 

Strakke restaurantinrichting Pure C © Koen Van Damme


 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!