Ga naar de inhoud

Vloeren

Vloeren krijgen heel wat te verduren door de jaren heen. Een goede vloer moet dan ook tegen een stootje kunnen, onderhoudsvriendelijk zijn en passen in je interieur. Welke soorten vloeren er zijn kom je hier te weten.

LEES ALLE ARTIKELS

Inbraakbeveiliging

Met inbraakbeveiliging bescherm je de woning tegen ongewenste indringers en kan je ook zorgen voor een afschrik-effect. Meer informatie over de soorten alarmsystemen, camerabewaking, premies en subsidies vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

Verwarming

Je woning verwarmen kan op heel wat manieren. Welke centrale verwarming je best kiest, informatie over vloerverwarming, cv-ketels, warmtepompen, tips voor brandstof kiezen en zoveel meer vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

plafondbekleding

Op zoek naar een nieuwe bekleding voor je plafond? Een overzicht van alle soorten plafondbekleding met hun voornaamste eigenschappen, gemiddelde prijs per vierkante meter en wijze van opbouw vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

Isoleren

Door je woning goed te isoleren kan je heel wat geld uitsparen en help je bovendien ook het milieu een handje. Informatie over de soorten isolatie, welke premies en subsidies er zijn en hoeveel isolatiewerken kosten vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

ventilatie

Door middel van ventilatie gaat men lucht verversen in de woning zodat er  een gezond leefklimaat ontstaat. Informatie over de soorten ventilatiesystemen, premies, wetgevingen en zoveel meer informatie over ventilatie vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

aanbouw & serre

Wil je jouw woning uitbreiden en doen baden in licht, dan is een aanbouw of serre een prima keuze! Informatie en inspiratie vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS