Ga naar de inhoud

DEGRAER INTERIEURARCHITECTEN

Degraer Interieurarchitecten
Vakgebieden: Interieurarchitect
  • Kasteelkaai 1b - 8500 Kortrijk
  • TEL +32 (0) 56 35 20 36

Over DEGRAER INTERIEURARCHITECTEN

Wij organiseren gebouwen en richten ze in. Wij nemen u bij de hand. Het resultaat is functioneel. En harmonieus. Uniek. Degraer Interieurarchitecten is het geesteskind van Paul Degraer. Hij richtte dit kantoor op in 1975 en wijdde er z’n leven aan. Hij had een uitgesproken visie over functie en esthetiek van een ruimte. Zijn aanpak noemde hij ‘meer Brugge dan New York, met z’n oneindige boulevards die niets aan de verbeelding overlaten’. Het is nu – decennia later – niet anders. Diederik Degraer legt de passie van zijn vader nog in elk project. Ook nu gaat achter elke hoek een ontdekking schuil. Nog steeds vormen grondplan, zichtlijnen en looplijnen een samenspel dat natuurlijk aanvoelt, maar ook uitdaagt. De look is tijdloos strak, maar elegant. De technieken hedendaags. Dat is het DNA van Degraer.

REALISATIES DOOR DEGRAER INTERIEURARCHITECTEN

Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning - Ledegem

Degraer Interieurarchitecten

Een kleine arbeiderswoning werd tweemaal uitgebreid. In eerste instantie werd een glazen uitbouw voorzien, gekoppeld aan de tuin. Ten tweede een houten aanbouw met als functie garage en tuinberging.

BEKIJK PROJECT

Inrichten moderne nieuwbouw villa - Moeskroen

Degraer Interieurarchitecten

Degraer Interieurarchitecten verzorgde de inrichting van zowel het interieur als het exterieur van deze moderne nieuwbouwvilla. Door moderne elementen te combineren met natuurlijke materialen wordt er een warm interieur gecreëerd.

BEKIJK PROJECT

Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk

Degraer Interieurarchitecten

De kantoorruimte kreeg een moderne, eclectische inrichting door het gebruik van staal en glas in combinatie met de kleuren rood en zwart. De niet-alledaagse architectuur is het resultaat van werken in fases.

BEKIJK PROJECT

Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor - Ledegem

Degraer Interieurarchitecten

Een oude schuur werd verbouwd tot een open en moderne kantoorruimte. De bakstenen muur in combinatie met de strakke meubels en betonnen vloer zorgt voor een aangenaam loftgevoel.

BEKIJK PROJECT

Totaalrenovatie oude villa - Oud-Heverlee

Degraer Interieurarchitecten

Een bestaande villa werd stijlvol gerenoveerd. Authentieke materialen, zoals vloeren worden hergebruikt en aangevuld met hedendaagse elementen.

BEKIJK PROJECT

Renovatie boerderij met moderne aanbouw

Degraer Interieurarchitecten

Deze prachtige hoeve met boerderij en stallen werd volledig gerenoveerd. Een modern glazen complex verbindt de afzonderlijke gebouwen met elkaar en brengt licht en ruimte in de interieurinrichting. Het interieur is landelijk met moderne elementen.

BEKIJK PROJECT

Villa VE: Totaalrenovatie oude villa

Degraer Interieurarchitecten

Degraer Interieurarchitecten stond in voor de totaalrenovatie van deze oude villa. De communicatie tussen de ruimtes werd geoptimaliseerd en het geheel kreeg een nieuwe invulling, afgestemd op de nieuwe inwoners. Een hedendaags interieur met een combinatie van witte kleuren en hout staat centraal. 

BEKIJK PROJECT

Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte

Degraer Interieurarchitecten

De opdracht voor de interieurarchitecten van Degraer was eenvoudig: tover het gelijkvloers van deze villa om tot een comfortabele plek waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van het uitzicht. Extra detail: woon- en werkgedeelte gescheiden houden op een subtiele manier.

BEKIJK PROJECT

Van dakappartementen tot penthouse

Degraer Interieurarchitecten

Van twee dakappartementen een stijlvolle penthouse maken met optimaal comfort en maximale lichtinval. Ontdek hier hoe de interieurarchitecten van Degraer erin slaagden met alle wensen rekening te houden. Het resultaat is een modern ingerichte penthouse op een unieke locatie in hartje Brugge.

BEKIJK PROJECT