Ga naar de inhoud

EMILY ET NOUS

Emily et Nous
Vakgebieden: Interieurarchitect
  • Torhoutsesteenweg 460 - 8200 St. Andries
  • TEL +3250 34 92 26

REALISATIES DOOR EMILY ET NOUS

Landelijke villa inrichting

Emily et Nous

Voor de inrichting voor deze landelijke nieuwbouw villa koos men voor nieuwe materialen zodat een strak landelijk interieur gecreëerd kon worden. Het exterieur werd bekleed met recuperatiematerialen voor een authentieke look.

BEKIJK PROJECT

Gerenoveerd herenhuis te Brugge

Emily et Nous

Deze herenwoning werd gerenoveerd met respect voor de aanwezige oude charme. De volledige renovatie werd van A tot Z gerealiseerd door "Emily et Nous".

BEKIJK PROJECT

Landelijke woning met strak interieur

Emily et Nous

Kijk binnen in deze landelijke woning voor de ultieme inspiratie voor een strak en tijdloos interieur. Wit en zwart vormen de basiskleuren in combinatie met houtaccenten. Samen met de rode details oogt het geheel strak met een eigentijds kantje.

BEKIJK PROJECT

Strak landelijk interieur met kleuraccenten

Emily et Nous

Emily et Nous nam de interieurrenovatie van deze hedendaagse woning op zich. Een strak, landelijk interieur werd daarbij gecombineerd met modern meubilair en frisse kleuraccenten. Kijk snel binnen in deze inspirerende fotospecial. 

BEKIJK PROJECT

Renovatie en herinrichting jaren '60 villa

Emily et Nous

Emily et Nous richtte een villa uit de jaren 60 volledig opnieuw in tot een multifunctionele woning. Natuurlijke materialen gecombineerd met modern meubilair en frisse kleuraccenten: een geslaagde combinatie. Laat je inspireren door deze unieke kleurencombinaties.

BEKIJK PROJECT

Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten

Emily et Nous

Emily et Nous kreeg de opdracht om dit appartement op de zeedijk van Knokke te renoveren. De opdracht: Een gezellige stek creëren met een luchtig en sfeervol interieur. Door een wit interieur in combinatie met hout en sfeervolle kleuraccenten werd het doel bereikt. 

BEKIJK PROJECT