Dit appartement is een mooie illustratie van een moderne landelijke inrichting. Met zacht wit als meest aanwezige kleur en hier en daar een grijs of blauw accent krijgt de woning meteen een heel lichte uitstraling met zelfs een mediterrane toets.

 

modern landelijk appartement © Ardesia Design

 

Dit appartement werd onder handen genomen door de architecten van Ardesia Design. Ze kozen duidelijk voor een moderne landelijke inrichting. De woonkamer is een gezellige plek waar je tot rust kan komen. De strakke zetels en salontafel zorgen voor de hedendaagse toets. De lamp, de stoelen en het tapijt zorgen dan weer voor een klassiekere en landelijkere look.
 

eetkamer modern appartement © Ardesia Design

 

eetkamer landelijk appartement © Ardesia Design


De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer, waardoor er meteen een gevoel van ruimte ontstaat. De eenvoudige houten eettafel is een verlengstuk van de stijl van de woonkamer: simpel, maar toch hedendaags.
 

keuken modern appartement © Ardesia Design

 

moderne keuken © Ardesia Design

 

modern appartement keuken © Ardesia Design


In de keuken is wit opnieuw de overheersende kleur. In deze ruimte heerst een landelijke, zelfs mediterrane sfeer. Het wit, het gebogen deurgat en de azuurblauwe vloer zorgen voor deze zuiderse tint in dit appartement.

 

slaapkamer modern appartement © Ardesia Design

 

badkamer modern appartement © Ardesia Design

 

appartement badkamer © Ardesia Design

 

badkamer modern appartement © Ardesia Design


In de slaap- en badkamer behouden de architecten dezelfde accenten: wit met hier en daar wat grijs of blauw. In de ensuite badkamer is de douchewand afgewerkt met betonstuc, waarvan de grijze kleur perfect past bij de rest van de afwerking.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!