Het hoofdkwartier van Google Londen heeft een vloeroppervlak van in totaal 14864m2 dat verdeeld is over vijf verdiepingen. Opvallend in het design zijn een aantal typisch Britse elementen zoals: gestoffeerde wanden, wanden met bloempatronen en klassieke Engelse meubels. De interieur architecten van Penson hebben bij het ontwerpen van het kantoor zo veel mogelijk rekening gehouden met allerlei milieuaspecten. Zo zijn materialen met schadelijke oplosmiddelen vermeden en heeft men gekozen voor decoratieve verven op waterbasis. Ook heeft men daar waar mogelijk gebruik gemaakt van gerecycleerd hout en kunststof.

Google Londen © Penson Group

 

gezellige vergaderzaal © Penson Group

 

zithoek met fluwelen bekleding © Penson Group

 

originele inrichting kantoor © Penson Group

 

behangpapier met bloemen © Penson Group

 

bureauruimte © Penson Group

 

originele vergaderzaal © Penson Group

 

vergaderzaal © Penson Group

 

dakterras met zithoek © Penson Group

 

De werknemers van Google worden gestimuleerd om ook buiten de handen uit de mouwen te steken. Zo kunnen zij zich hier inschrijven om buiten een stukje van de tuin te onderhouden.

 

dakterras met grastapijt © Penson Group

 

ronde zetel © Penson Group

 

bibliotheekkast op maat © Penson Group

 

design kantoor © Penson Group

 

retro vergaderzaal © Penson Group

 

retro interieur Google © Penson Group

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR