Coworking wint steeds aan populariteit. Gedeelde kantoorruimtes zijn ideaal voor freelancers of telewerkers. Het is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen om ideeën uit te wisselen. WeWork, een wereldwijd netwerk van coworking kantoren, voorziet ruime werkplekken inclusief koffiebars en game ruimtes.

 

Coworking kantoren in amsterdam © Lauren Kallen


De hoofdingang van WeWork in hartje Amsterdam ziet er donker en grijs uit, in tegenstelling tot de creatieve bedrijvigheid van de freelancers die er werken.

 

Co working kantoor met open ruimte © Lauren Kallen


De werkplekken zelf bestaan uit één grote open ruimte met ruime tafels waar mensen kunnen werken of vergaderen. Het meubilair is scandinavisch in felle kleuren, gecombineerd met houten vloeren en witte muren om het lichte en gezellige gevoel te behouden.
 

Coworking kantoor conferenceroom © Lauren Kallen


Er zijn meetingsroom voorzien waar freelancers samenkomen om ideeën uit te wisselen. De ruimte straalt creativiteit en originaliteit uit.  Stoelen met scandinavisch design in pastelroos en een unieke prints op de muren stimuleren de totstandkoming van nieuwe projecten.
 

vergaderruimte creatief coworking kantoor © Lauren Kallen

 

Cosy vergaderplekken met een trendy interieur stralen een ongedwongen sfeer uit.
 

bureauruimte in coworking kantoor © Lauren Kallen

 

Er zijn ook afgescheiden werkruimtes voorzien voor wie een deadline moet halen.

 

coworking kantoor gameruimte © Lauren Kallen


Het spelement is nooit ver weg dankzij kickertafels die her en der verspreid staan.
 

coworking kantoor aan het water © Lauren kallen

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!