Door de samensmelting van twee Red Bull kantoren in Londen werd een ontwerp uitgedokterd waarbij de bedrijfsfilosofie van Red Bull duidelijk herkenbaar moest zijn. Om de overgang van personeelsleden zo vlot mogelijk te laten verlopen, werd er ook veel aandacht besteed aan elementen die het sociale contact zoveel mogelijk bevorderen.

 

 

Beleef de kick van Red-Bull door een interieur

Red Bull is naast het drankje ongetwijfeld ook gekend van de vele adrenalinesporten die ze organiseren en sponsoren. Het hoofdthema voor de inrichting van dit kantoor was dan ook een omgeving te ontwerpen waar bezoekers en personeel de kick van Red Bull konden terugvinden. Het resultaat mag 1,2 miljoen Pond later zeker gezien worden. Het design interieur oogt High-Tech en lijkt constant in beweging te zijn.

 

red bull kantoor Londen© Jump Studios

 

design glijbaan© Jump Studios

 

Het kantoorgebouw telt 3 verdiepingen inclusief een ruim buitenterras. Om beweging te stimuleren werden grote vides gemaakt en werd de trappenhal centraal in het kantoorgebouw geplaatst. Zo is er overal visueel contact met de circulatiezone. Een steile design glijbaan zorgt voor de nodige ontspanning en laat tegelijkertijd toe om je sneller op bestemming te laten komen. Of je ook naar beneden kan vliegen na het drinken van een Red Bull werd nog niet uitgetest!

 

Terras kantoor Red Bull© Jump Studios

 

 

 

Red Bull Office: Een moduleerbar kantoor
 

Red Bull londen© Jump Studios

 

design vergaderzaal© Jump Studios

Het zwevend karakter van deze kantoor-units past perfect bij de bedrijfsfilosofie van Red Bull. Als je hier werkt, ben je letterlijk constant in beweging. Moeten er aanpassingen gedaan worden aan het interieur dan kan de unit met één druk op de knop verplaatst worden.

 

design kantoor Red Bull© Jump Studios

 

 

 

Vergaderen in stijl

Ook de vergaderzaal oogt heel mannelijk en to-the-point. Mag het er wat luchtiger aan toe gaan, kan je ook vergaderen aan de ping-pong tafel.

 

grote vergaderzaal© Jump Studios

 

originele vergadertafel© Jump Studios

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS