Het kantoorgebouw in Noord-Frankrijk werd aangevuld met een constructie in glas en staal. Het project werd in drie fases uitgevoerd. Het resultaat is niet-alledaagse architectuur met waarbij er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen. 
 

Open inkomsthal - kantoorruimte © www.gerald.be

 

Eclectische kantoorruimte met houten wanden © www.gerald.be

 

Kantoorruimte met glas en staal © www.gerald.be

 

Kantoor met rode vloer en glazen wanden © www.gerald.be

 

Afscheidingen kantoor met rode muren © www.gerald.be

 

Houten trap tussen twee verdiepen kantoor © www.gerald.be

 

Stalen gevel met glazen uitbouw - kantoor © www.gerald.be

 

Kantoorgebouw uit drie verschillende delen © www.gerald.be

 

 

placeholder

Degraer Interieurarchitecten

regio Kortrijk

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!