Een project, waar functionaliteit bij de renovatie voorop stond maar ook de esthetiek niet uit het oog verloren kon worden met het bank- en verzekeringskantoor Rammant te Zwevezele. De opdracht luidde het bestaande en verouderde bank- en verzekeringskantoor herin te richten en te introduceren in de 21ste eeuw

 

knelpunten en concept

kantoorinrichting

Specifieke richtlijnen naar inbraak en beveiliging toe moesten gevolgd worden aangezien het om een bankgebouw ging. Er werd gekozen om een strak, minimalistisch interieur te creëren waarbij het belangrijk was om voldoende natuurlijk licht binnen te krijgen. Diverse binnenmuren werden gesloopt om zo een heroriëntatie van de verschillende ruimtes en dus het gewenste daglicht binnen te krijgen.

 

witte kastenwand

 

kantoor met zicht op de tuin

Het gebouw werd volledig gestript en heringericht gaande van de ruwbouwwerken, alle vloeren en plafonds, het binnen- en buitenschrijnwerk tot en met het meubilair. Ook het exterieur werd aangepakt met een nieuwe gevel, volledig nieuwe bestrating, publiciteit en belettering. Heel belangrijk bij de uitvoering van het concept was het up-to-date brengen van zowel interieur en exterieur, dit binnen open ruimtes waar de bankklant de transparantie zowel letterlijk als figuurlijk voelt en ziet!

 

kantoorinrichting met indirecte verlichting

 

placeholder

Inside

regio Brugge

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!