Dit kleine romantische strandhuisje, gelegen aan de kust van Groot Brittannië, mocht in het voorjaar van 2014 symbool staan voor de nieuwe stoffencollectie van het Engelse kledingmerk Cabbages and Roses. Het zachte kleurenpalet, de klassieke bloem- en streepjespatronen passen perfect bij de landelijke inrichting van deze knusse beach cottage.

 

oude eenzit in leder © Cabbages and Roses

 

De lichte wanden en de witte houten vloer geven een zachte 'touch' aan het interieur. Ze vormen daarnaast het ruimtelijk toneel voor de lederen fauteuils en de overige tweedehands meubelen.

 

room with a view © Cabbages and Roses

 

cottage interieur wit geschilderd © Cabbages and Roses

 

landelijk interieur met wit geschilderd hout © Cabbages and Roses

 

landelijke witte inrichting © Cabbages and Roses

 

cottage slaapkamer © Cabbages and Roses

 

hoog bed in landelijk interieur © Cabbages and Roses

 

kleine kinderkamer met twee bedden © Cabbages and Roses

 

landelijke kinderkamer © Cabbages and Roses

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR