Deze trendy loft in Californië is eigenwijs ingericht en de ontwerpers van designbureau Daleet Spector hebben daarbij verschillende design stijlen door elkaar heen gebruikt. In deze loft gaan hout, plastic en metaal prima samen en worden kleuren rijkelijk toegepast zonder dat daarbij de cohesie van het appartement verloren gaat.

 

eclectisch interieur - bordverf in de keuken © Daleet Spector Design

 

De scheidingswand krijgt een speciaal effect door het gebruik van schoolbordverf. Het bord verandert hierdoor voortdurend van uitzicht waardoor het perfect aansluit bij het eclectisch interieur. 

 

Eclectische woonkamer met unieke details © Daleet Spector Design

 

Open boekenkast in eclectische loft © Daleet Spector Design

 

Loft met hoge plafonds - retro woonkamer © Daleet Spector Design

 

Het is misschien wat onconventioneel maar ook een fiets kan je prima als designobject gebruiken. De kleur van de voorvork komt terug in het frame van het vierkante bijzettafeltje. Het zijn juist deze kleine kleurdetails die het geheel spannend maken.

 

Slaapkamer met unieke hanglampen - loft © Daleet Spector Design

 

In de slaapkamer heeft men gekozen voor een wat rustiger kleurenpalet. De twee glazen hanglampen zorgen in de avond voor een zacht diffuus licht.

 

Badkamer met blauw behang met witte motieven - eclectische loft © Daleet Spector Design

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR