Liefhebbers van een zwart-wit interieur, zullen deze studio in Polen vast waarderen. Voor de inrichting werden kleurcontrasten tot het extreme doorgetrokken zodat het woon- en slaapgedeelte visueel duidelijk afgebakend zijn van elkaar.

 

zwart-wit studio © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

moderne studio inrichting © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

Een witte kunststof gietvloer mag in een modern appartement als deze niet ontbreken. Door slimme toepassing van matte en glanzende oppervlakken lijkt de ruimte groter dan hij in werkelijkheid is (46 m2). Het weglaten van onnodige spullen en het zorgvuldig positioneren van verplaatsbare meubels draagt ook bij aan het ruimtelijk effect.

 

grijze keuken © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

De melkfles-iconen aan de muur, de Smeg koelkast en de hanglampen met gloeilampuitstraling geven een retro-tintje aan deze moderne studio.

 

originele acherwand keuken © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

zwart-wit studio © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

Omdat er weinig fysieke scheidingen zijn, fungeert de kleur zwart als optische scheiding die duidelijk aangeeft waar een bepaalde ruimte ophoudt en waar een andere functie begint. 

 

zwart-wit interieur © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

zwart-witte muren © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

De zwarte hoogglansverf op de kastenwand zorgt voor een spiegelend effect. Dat is niet alleen esthetisch interessant maar het doet de ruimte vooral groter lijken. Daarnaast weerspiegelt de wand het daglicht dat door de grote ramen in de woonkamer naar binnen schijnt.

 

zwarte dressing © Kasia Orwat home design - Fotografie Weronika Trojanowska

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR