Appartement met moderne landelijke inrichting

Appartement met moderne landelijke inrichting

Dit appartement is een mooie illustratie van een moderne landelijke inrichting. Met zacht wit als meest aanwezige kleur en hier en daar een grijs of blauw accent krijgt de woning meteen een heel lichte uitstraling met zelfs een mediterrane toets.

 

modern landelijk appartement
Ardesia Design

 

Dit appartement werd onder handen genomen door de architecten van Ardesia Design. Ze kozen duidelijk voor een moderne landelijke inrichting. De woonkamer is een gezellige plek waar je tot rust kan komen. De strakke zetels en salontafel zorgen voor de hedendaagse toets. De lamp, de stoelen en het tapijt zorgen dan weer voor een klassiekere en landelijkere look.
 

eetkamer modern appartement
Ardesia Design

 

eetkamer landelijk appartement
Ardesia Design


De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer, waardoor er meteen een gevoel van ruimte ontstaat. De eenvoudige houten eettafel is een verlengstuk van de stijl van de woonkamer: simpel, maar toch hedendaags.
 

keuken modern appartement
Ardesia Design

 

moderne keuken
Ardesia Design

 

modern appartement keuken
Ardesia Design


In de keuken is wit opnieuw de overheersende kleur. In deze ruimte heerst een landelijke, zelfs mediterrane sfeer. Het wit, het gebogen deurgat en de azuurblauwe vloer zorgen voor deze zuiderse tint in dit appartement.

 

slaapkamer modern appartement
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design

 

appartement badkamer
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design


In de slaap- en badkamer behouden de architecten dezelfde accenten: wit met hier en daar wat grijs of blauw. In de ensuite badkamer is de douchewand afgewerkt met betonstuc, waarvan de grijze kleur perfect past bij de rest van de afwerking.

 

Lees ook
Charmante boerderij met moderne aanbouw Charmante boerderij met moderne aanbouw Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Stijlvol appartement met luxe materialen Stijlvol appartement met luxe materialen Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie bungalow met tijdloze look Landelijke villa met modern interieur Landelijke villa met modern interieur Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting