Charmante boerderij met moderne aanbouw

Charmante boerderij met moderne aanbouw

De charme van een typisch Nederlandse boerderij uit de jaren 50 combineren met een moderne aanbouw, dat is wat de architecten van Bureau Fraai realiseerden in het dorpje Aalten. Kijk mee hoe landelijk en modern perfect hand in hand kunnen gaan.

 

aanbouw boerderij
Wim Hanenberg

 

aanbouw schuur
Wim Hanenberg

 

titaniumzink
Wim Hanenberg

 

De bestaande schuur werd op een traditionele manier gebouwd: met bakstenen en klassieke dakpannen. Het contrast met de aanbouw kan moeilijk groter zijn. Deze is namelijk gemaakt uit zwart titaanzink met verborgen aluminium raamlijsten.

 

landelijke en moderne aanbouw
Wim Hanenberg

 

moderne aanbouw
Wim Hanenberg

 

De balken aan de binnenkant zijn een knipoog naar de oude Nederlandse boerderijen en zorgen ervoor dat de landelijke look behouden blijft. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Vooral de voorkant valt op: deze is bijna volledig uit glas vervaardigd.

 

boerderij aanbouw
Wim Hanenberg

 

keuken aanbouw
Wim Hanenberg

 

Het design binnenin is erg strak. De betonnen vloer en de witte pleistermuren zorgen voor een gevoel van ruimte. De architecten van Bureau Fraai lieten de keuken en eetplaats vlot in elkaar overlopen, waardoor deze aanbouw een erg eigentijdse toets krijgt.

 

Lees ook
Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Landelijke loft in Waregem Landelijke loft in Waregem Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial Tijdloos appartement met vintage design meubels Tijdloos appartement met vintage design meubels Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven