Compacte woning met funky interieur

Compacte woning met funky interieur

The Tire Shop is het werk van de designstudio MARK + VIVI. Een voormalige bandenwinkel werd omgetoverd tot de leef- en werkruimte van de ontwerpers. De compacte woning bevat eveneens een ruimte voor het tentoonstellen van lokale hedendaagse kunst en experimentele architectuur. Het funky interieur met gebruik van felle kleuren werkt het geheel af. 

 

Leefruimte met funky interieur
Mark+Vivi Architects

 

Het gebruik van diverse materialen zoals hout en staal aangevuld met felle kleuren en allerlei kaders aan de muren geven leven aan deze compacte woning in Canada.

 

Limoengroene keuken met krijtbord
Mark+Vivi Architects

 

In de compacte keuken wordt er gebruikt gemaakt van allerlei ophangsystemen om de ruimte optimaal te gebruiken. Het heeft meteen ook een extra touch aan het funky, kleurrijke interieur. 

 

Wit- zwarte slaapkamer met houten vloer
Mark+Vivi Architects

 

In de slaapkamers en de  badkamer werd er gekozen voor een strakker interieur met gebruik van de kleuren wit en zwart. Door het gebruik van de houten vloer onstaat er een link tussen boven en beneden. 

 

Lees ook
Inrichting Lego Kantoor – Denemarken
Inrichting Lego Kantoor – Denemarken
Tijdloos luxe appartement met design meubels
Tijdloos luxe appartement met design meubels
Moderne villa met multiplex accenten
Moderne villa met multiplex accenten
Moderne bungalow renovatie met binnentuin
Moderne bungalow renovatie met binnentuin
Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg
Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg
Creatief coworking kantoor in Amsterdam
Creatief coworking kantoor in Amsterdam
Functionele studio van 20m² – Raanan Stern
Functionele studio van 20m² – Raanan Stern
Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval
Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval
Loft woning met trap in living
Loft woning met trap in living
Van dakappartementen tot penthouse
Van dakappartementen tot penthouse
Zolder appartement met dakterras
Zolder appartement met dakterras
Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk
Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk