Creatief coworking kantoor in Amsterdam

Creatief coworking kantoor in Amsterdam

Coworking wint steeds aan populariteit. Gedeelde kantoorruimtes zijn ideaal voor freelancers of telewerkers. Het is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen om ideeën uit te wisselen. WeWork, een wereldwijd netwerk van coworking kantoren, voorziet ruime werkplekken inclusief koffiebars en game ruimtes.

 

Coworking kantoren in amsterdam
© Lauren Kallen


De hoofdingang van WeWork in hartje Amsterdam ziet er donker en grijs uit, in tegenstelling tot de creatieve bedrijvigheid van de freelancers die er werken.

 

Co working kantoor met open ruimte
© Lauren Kallen


De werkplekken zelf bestaan uit één grote open ruimte met ruime tafels waar mensen kunnen werken of vergaderen. Het meubilair is scandinavisch in felle kleuren, gecombineerd met houten vloeren en witte muren om het lichte en gezellige gevoel te behouden.
 

Coworking kantoor conferenceroom
Lauren Kallen


Er zijn meetingsroom voorzien waar freelancers samenkomen om ideeën uit te wisselen. De ruimte straalt creativiteit en originaliteit uit.  Stoelen met scandinavisch design in pastelroos en een unieke prints op de muren stimuleren de totstandkoming van nieuwe projecten.
 

vergaderruimte creatief coworking kantoor
© Lauren Kallen

 

Cosy vergaderplekken met een trendy interieur stralen een ongedwongen sfeer uit.
 

bureauruimte in coworking kantoor
© Lauren Kallen

 

Er zijn ook afgescheiden werkruimtes voorzien voor wie een deadline moet halen.

 

coworking kantoor gameruimte
© Lauren Kallen


Het spelement is nooit ver weg dankzij kickertafels die her en der verspreid staan.
 

coworking kantoor aan het water
© Lauren kallen

 

Lees ook
Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Karaktervol herenhuis met modern interieur Karaktervol herenhuis met modern interieur Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Compact wonen met uitschuifbare meubels Compact wonen met uitschuifbare meubels Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding