De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam

De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam

Dat een werkomgeving geen saaie bedoening mag zijn, daar staan ze volledig achter bij Coolblue, het Nederlandse bedrijf dat heel wat webshops beheert. Zo heeft hun kantoor in Rotterdam 18 themakamers, zoals de ballenbadkamer, de Pacman-zaal en de kattenkamer. Kijk even mee hoe een werkomgeving er anno 2016 kan uitzien.

 

Coolblue kantoor
 Emmely Van Mierlo

 

De werknemers kregen zelf veel inzeg voor de inrichting van hun nieuw kantoorgebouw. De creative director van het bedrijf, Joost Bakker, creëerde op basis van deze ideeën een speelse werkomgeving waarin creativiteit alle ruimte krijgt.

 

Coolblue Donkey Kong
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue Pacman
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue Super Mario
 Emmely Van Mierlo

 

Als er nostalgische gamers bij het personeel van Coolblue zijn, vinden ze zeker wel een leuke vergaderzaal in de kantoren. Zo zijn er lokalen geïnspireerd op klassiekers zoals Donkey Kong, Pacman en Super Mario.

 

Coolblue ballenbad
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue katten
 Emmely Van Mierlo

 

Ook de speelvogels en de kattenliefhebbers zullen zich ongetwijfeld thuis voelen op deze werkplek. Er is zowaar een zaal volledig ingericht als een ballenbad en er is ook een kamer vol kattenfoto’s en zelfs een krabpaal.

 

kantoor Coolblue
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue kampvuurkamer
 Emmely Van Mierlo

 

Elke ruimte heeft een eigen sfeer en zo ontstaat een leuke mengelmoes van thema’s en stijlen. Ongetwijfeld heeft elke werknemer van Coolblue wel zijn lievelingsruimte!

 

FOTOGALERIJ

Lees ook
Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Tijdloos appartement met vintage design meubels Tijdloos appartement met vintage design meubels Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern