Inrichting nieuwbouwwoning

Inrichting nieuwbouwwoning

De inrichting van deze nieuwbouwwoning met drie niveaus is een realisatie van interieurarchitectenbureau interieurlabo 05. Het opzet van deze interieur inrichting is eenheid creëren doorheen de woning maar toch een zekere geborgenheid te behouden. Dit bereikt men door de ruimtes die in elkaar overvloeien te scheiden met transparante kamerhoge deuren. Ook de eenheid in materiaalgebruik en kleurgebruik verhoogt de eenheid van dit project. De ruimtes worden speels gemaakt door de eenvoudige vormen en het lijnenspel dat overal aanwezig is in de woning.


Nieuwbouw inrichting – Hart van de woning

design eetplaats
kookeiland
spoelbak

 

De blikvanger is de keuken, de kern van de woning. Hier werd gebruik gemaakt van bruin – grijs getint eikenhoutfineer en wit laminaat. De tabletten zijn bekleed met een crèmekleurig granulaat. De grote leeftafel staat in het verlengde van het kookeiland.


Slaapkamer, Badkamer en dressing

slaapkamer nieuwbouw
badkamer nieuwbouw zwart accentmuur

De ouderlijke slaapkamer, dressing en badkamer lopen in elkaar over, de doorlopende zwarte accentmuur benadrukt deze samenvloeing.

 

Ontspanningsruimte, bureau en TV-hoek

bureau

Lees ook
Dakappartement met mezzanine
Dakappartement met mezzanine
Zolder appartement met mezzanine
Zolder appartement met mezzanine
Minimalistische prefab woning midden in het groen
Minimalistische prefab woning midden in het groen
Binnenkijken bij Tommy Hilfiger
Binnenkijken bij Tommy Hilfiger
Imposante loft met binnentuin – Spanje
Imposante loft met binnentuin – Spanje
Villa VE: Totaalrenovatie oude villa
Villa VE: Totaalrenovatie oude villa
Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco)
Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco)
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen
Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte
Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte
Gerenoveerd herenhuis te Brugge
Gerenoveerd herenhuis te Brugge
Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen
Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen
Google kantoor Zürich
Google kantoor Zürich