Karaktervol herenhuis met modern interieur

Karaktervol herenhuis met modern interieur

Dit appartement in het centrum van Brussel werd ruimer en lichtrijker dankzij de renovatie van architectenbureau AUXAU.

 

renovatie in herenhuis
François de Ribaucourt


De woning werd grondig gerenoveerd. Door het slopen van een binnenmuur kreeg de ruimte 2 kamers in plaats van 3. Hierdoor kreeg het appartement heel wat meer natuurlijk licht binnen. Het appartement werd ook optisch groter.

 

karaktervol herenhuis met strak interieur
François de Ribaucourt


De woonkamer die aangevuld werd met vintagemeubelen, is nu een baken van licht.

 

witte keuken in herenhuis
François de Ribaucourt


De kubus midden in de centrale ruimte herbergt de keuken, de badkamer en de toiletten. Hij fungeert ook als afscheidingsruimte tussen de woonkamer en de slaapkamer.

 

woonkamer modern herenhuis
François de Ribaucourt


De strakke vormgeving contrasteert met de klassieke elementen van een herenwoning. Dit appartement is het perfecte voorbeeld van een herenhuis waar originele typische elementen perfect samengaan met een moderne en hedendaagse vormgeving.

 

herenhuis met moderne badkamer
François de Ribaucourt


De achterkant van de kubus herbergt de badkamer. Door gebruik te maken van OSB-platen werd de kostprijs van de renovatie flink gedrukt.

 

herenhuis met badkamer in osb platen

 

 

herenhuis moderne badkamer
François de Ribaucourt

 

FOTOGALERIJ

Lees ook
Moderne rijwoning met grote ramen Moderne rijwoning met grote ramen Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Charmante boerderij met moderne aanbouw Charmante boerderij met moderne aanbouw Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Renovatie met moderne aanbouw in glas Renovatie met moderne aanbouw in glas