Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur

Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur

Hoewel dit duplex appartement in het cetrum van stockholm slechts 55m² groot is, creëren de witte muren en vele lichtinval toch voldoende ruimtegevoel. Het gebruik van hout en de scandinavische inrichting zorgt daarbij voor een trendy en warme touch. ‘Urban style living’ op zijn best!

 

klein appartement met wit interieur en lichtinval
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

55m² in totaal. Bij de inrichting van het appartement was het dan ook de bedoeling om een voldoende lichte en klare omgeving te scheppen, geschikt voor de lange en donkere winters in Zweden. Er zijn verschillende dingen die daartoe bijdragen. 

Zo zijn er de grote ramen die het licht diep in het appartement laten binnendringen. Daardoor wordt heel wat extra ruimtegevoel gecreëerd. De witte muren en het witte plafond versterken dat gevoel aangezien ze het licht weerkaatsen. 

 

klein duplex appartement met hoog plafond tot de tweede verdieping
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

Grote ramen en een witte kleur zijn dé oplossing om een kleine ruimte optisch groter te maken en een open gevoel te creëren. In dit appartement draagt ook het hoge plafond dat doorloopt tot op de tweede verdieping daartoe bij. Het laat zowel de ruimte benden als boven hoger en dus ook groter lijken. 

 

appartement met wit interieur en scandinavisch design
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

De houten vloer en trap in combinatie met wit geven het appartement een rustige en warme look. Kleine details zoals de kussens, dekens, plantjes en andere subtiele decoratie zorgen voor extra gezelligheid. 

Op vlak van meubels werd gekozen voor scandinavisch design dat zorgt voor een trendy touch. Bovendien past het perfect bij de look en feel van het stadsleven in Stockholm. 

 

zwarte keuken in wit interieur
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

Voor de keuken, die doorloopt in de living, werd gekozen voor een donkere kleur. Een stijlvolle en eigentijdse eyecatcher die contrasteert met de lichte en monotone look van de rest van het appartement. 

 

mezzanine slaapkamer met wit interieur
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

De slaapkamer bevindt zich boven op de mezzanine. Ook hier zorgt lichtinval via de dakramen ervoor dat de kleine kamer optisch groter lijkt. Net zoals in de living creëren de houten vloer en de decoratie warmte en gezelligheid in het witte interieur. Het tapijt, de stoel, spiegel, … Er is duidelijk over nagedacht. 

 

klein appartement met dressing en dakterras
Alvhem Mäkleri & Interiör

 

Dit appartement maakt duidelijk dat je niet veel plaats nodig hebt om mooi, compact en toch voorzien van al het nodige te wonen. Zo heeft de badkamer een dressing en is er zelfs een klein, maar gezellig terrasje om te genieten van de Zweedse buitenlucht. 

 

Lees ook
Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Moderne woning met dak & gevel in leien Moderne woning met dak & gevel in leien Karaktervol herenhuis met modern interieur Karaktervol herenhuis met modern interieur Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Compact appartement met Scandinavisch interieur Compact appartement met Scandinavisch interieur Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Imposante loft met binnentuin – Spanje Imposante loft met binnentuin – Spanje Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Renovatie Victoriaanse villa Renovatie Victoriaanse villa