Minimalistische prefab woning midden in het groen

Minimalistische prefab woning midden in het groen

Dit project van MIMA Housing is een minimalistische prefab woning die zich perfect weet te integreren in het omliggende landschap.

 

prefab woning in het groen
© Jose Campos


Te midden van heel wat groen komt deze rechthoekige minimalistische prefab woning goed tot zijn recht.
 

woning in het groen
© Jose Campos


Door de reflecterende spiegelglazen lijkt deze woning wel te zweven.
 

rechthoekige zwarte woning
© Jose Campos


Dat effect wordt versterkt door de ramen die ook een spiegeleffect hebben.
 

prefab woning met hout
© Jose Campos


Het interieur is sober en minimalistisch. Om de band met de natuur ook binnen te behouden, koos men hout als hoofdcomponent.
 

woning met prefab structuur
© Jose Campos


Zowel de panelen als de vloer zijn afgewerkt met zachthouten panelen. 
 

houten wanden in prefab woning
© Jose Campos


Door hetzelfde afwerkingsmateriaal te gebruiken voor zowel vloer, wand als plafond, lijkt de ruimte één geheel.
 

slaapkamer met muur in hout
© Jose Campos 

prefab woning met veel glas
© Jose Campos


Dit is de perfecte woonst voor mensen die op zoek zijn naar snelle woningbouw met een sober interieur, zonder de band met de natuur te verliezen.

 

Lees ook
Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Trendy eclectische loft in Californië Trendy eclectische loft in Californië Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Tijdloos appartement met vintage design meubels Tijdloos appartement met vintage design meubels Herinrichting halfopen bebouwing Herinrichting halfopen bebouwing Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Schoenenwinkel met Urban inrichting Schoenenwinkel met Urban inrichting