Moderne penthouse onder boogdak

Moderne penthouse onder boogdak

Dit Oekraïense penthouse is uniek omwille van de gebogen dakstructuur. Alex Obraztsov doopte dit project “High Lounge”.  Ontdek in dit artikel  de leuke details van deze originele woonruimte.

 

Penthouse in kiev
© Alex Obraztsov

 

In dit appartement voeren grijstinten en aardetinten de boventoon. Het interieur is strak en modern.
 

penthouse met boogdak
© Alex Obraztsov


Via het boogdak komt er heel wat natuurlijk licht binnen wordt en wordt er extra ruimte gecreëerd. 
 

woonkamer met boogdak
© Alex Obraztsov


De witte vloer die doorheen het hele appartement loopt, maakt de ruimte één.
 

dakappartement
© Alex Obraztsov


De houten woonmeubels in deze woonkamer zijn complementair met de wandstructuur van het dak. Ook de staanlamp bootst de vorm van het dak na. 

 

slaapkamer in dakappartement
© Alex Obraztsov


 

lichtinval in penthouse
© Alex Obraztsov


Een kleine maar praktische badkamer met inloopdouche oogt strak.
 

badkamer onder schuin dak
© Alex Obraztsov

 

dakterras van penthouse
© Alex Obraztsov


Dit appartement biedt overigens een unieke uitkijk op de stad.

Lees ook
Herinrichting halfopen bebouwing Herinrichting halfopen bebouwing Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie boerderij met moderne aanbouw Renovatie boerderij met moderne aanbouw Loft in oude schuur met originele houten balken Loft in oude schuur met originele houten balken Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Appartement met modern landelijk interieur Appartement met modern landelijk interieur Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram