Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij

Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij

In deze voormalige boerderij vormt de zwarte opvallende box de eyecatcher van de leefruimte. De grote open ruimte had nood aan een praktische indeling. Deze originele woonbox leende zich daar perfect toe.

 

box met osb-platen
Joaomorgado.com

 

 

zwarte OSB box in boerderij
Joaomorgado.com

 

De zwart geverfde box met osb-platen staat midden in de woning, waar hij deels functioneert als opbergruimte. De box dient als trap naar de tweede verdieping.
 

 living in gerenoveerde boerderij
Joaomorgado.com

 

Door het toevoegen van een mezzanine, krijgt de voormalige boerderij twee verdiepingen. De bovenste étage functioneert als zithoek en ontspanningsruimte.

 

mezzanine boerderij met zwarte OSB platen
Joaomorgado.com

 

moderne keuken met zwarte osb platen
Joaomorgado.com


De keuken maakt deel uit van deze box. Hij is praktisch en direct bereikbaar.
 

zwart geverfde osb platen
Joaomorgado.com

 

OSB platen voor de woonkamer
Joaomorgado.com


Er is een duidelijke verdeling in de leefruimtes, maar toch wordt het open gevoel behouden.
 

woonkamer in gerenoveerde boerderij
Joaomorgado.com


De zwarte kleur staat in fel contrast met het overwegende wit van de wanden. Daardoor vormt de woonbox het centrale aandachtspunt in de woning.
 

Woonkamer met box in OSB platen
Joaomorgado.com

 

zwarte osb box met keuken
Joaomorgado.com

 

Lees ook
Appartement met wit interieur Appartement met wit interieur Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Rijwoning met groot ruimtegevoel Rijwoning met groot ruimtegevoel Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Studio met mezzanine op zolder Studio met mezzanine op zolder Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Trendy woning met kleurrijk interieur Trendy woning met kleurrijk interieur