Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk

Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk

Een oude boerderij omtoveren tot een dokterspraktijk? Het kan. In deze huisartsenpraktijk in Westerlo voelen patiënten zich op slag een stuk beter dankzij het frisse en moderne interieur.  
 

renovatie oude boerderij vooraanzicht


Dit project is een realisatie van interieurarchitect Johan Van Staeyen. De oorspronkelijke elementen van de boerderij werden behouden, aangevuld met een moderne hedendaagse accenten.

 

Wachtkamer in oude boerderij
 Roymans.com


De wachtkamer is als het ware in de boerderij ingebouwd. Zo blijft de oorspronkelijke balkenstructuur van de boerderij zichtbaar, terwijl het witte moderne interieur tot zijn recht komt.

 

Moderne dokterspraktijk in gerenoveerde boerderij
Roymans.com


De oorspronkelijke structuur van de 16e eeuwse boerderij valt mooi samen met de 21e eeuwse interieurelementen. De witte wanden van de wachtkamers zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter wordt.

 

consultatieruimte dokterspraktijk in oude boerderij
Roymans.com

 

De consultatieruimte loopt in één stuk door. De gepolijste betonnen vloer die naadloos door de ruimte loopt, geeft een gevoel van eenheid. 

 

consultatieruimte dokterspraktijk boerderij
Roymans.com

 

woonkamer renovatie oude boerderij
Roymans.com


In het woongedeelte met grote houten massieve tafel nemen kunnen heel wat mensen aanschuiven. De gepolierde betonnen vloer maakt van de ruimte één geheel.
 

renovatie boerderij trap
Roymans.com


De houten trap leidt naar de mezzanine met sportlab.

 

zolder dokterspraktijk
Roymans.com

 

Renovatie moderne dokterspraktijk leefruimte
Roymans.com

 

renovatie oude boerderij tot dokterspraktijk
Roymans.com

 

Lees ook
Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Landelijke villa met modern interieur Landelijke villa met modern interieur Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten