Staalbouw woning met warme uitstraling

Staalbouw woning met warme uitstraling

Dat een staalbouw woning niet noodzakelijk koud en kil hoeft te zijn, bewijst dit project van Blankpage architects. Aan de rand van het Libanese kuststadje Amchit, bevindt zich dit prachtige huis in staalbouw met een totale oppervlakte van 430 vierkante meter.
 

Villa in staal
Ieva Saudargaitė

 

Deze moderne villa biedt een prachtig uitzicht op zee. Deze woning in staal werd gecombineerd met hout, om het een warme uitstraling te geven. De rijke vegetatie rondom de woning vergroot het gevoel van contact met de natuur.
 

 

staalbouw woning in het groen
Ieva Saudargaitė


 

kustwoning
Ieva Saudargaitė


Door de ruime hoeveelheid glas is er altijd een rechtstreekse inkijk op het groen. Daarnaast zorgen de glaspartijen er ook voor dat de woning een ruime hoeveelheid aan natuurlijk licht binnentrekt.

 

staalbouw woning vooraanzicht
Ieva Saudargaitė

 

Aan de voorzijde gebruikte men betonnen wandpanelen om de privacy te waarborgen. Ook de vegetatie links en rechts van de woning zorgt voor een natuurlijke afscheidingsbarrière.

 

interieur staalbouw
Ieva Saudargaitė

 

Binnen in de woning wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om de kilte van het staal in evenwicht te brengen. De eettafel, het plafond, en de het terras zijn gemaakt uit hout. Dit zorgt ervoor dat de woning warmte uitstraalt.

 

staalbouwwoning met modern interieur
Ieva Saudargaitė


 

terras van staalwoning
Ieva Saudargaitė


De zetels, keuken en meubels zijn in aarde-en grijstinten, waardoor ze complementair zijn aan het neutrale kleurenpalet van de woning. De extra grote betontegels brengen een gevoel van eenheid.

 

dek van staalbouw woning
Ieva Saudargaitė


Dankzij het wandeldek is het zalig genieten van een uitzicht op zee. Ontspannen doe je in het meterslange zwembad.

 

Lees ook
Origineel appartement met vintage meubelen Origineel appartement met vintage meubelen Industriële loft met eclectisch interieur Industriële loft met eclectisch interieur Indrukwekkend landhuis van Renee Zellweger (Bridget Jones) Indrukwekkend landhuis van Renee Zellweger (Bridget Jones) Design Penthouse in Antwerpen Design Penthouse in Antwerpen Landelijke loft in Waregem Landelijke loft in Waregem Herinrichting halfopen bebouwing Herinrichting halfopen bebouwing Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Google hoofdkwartier Londen Google hoofdkwartier Londen Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa