The Tire Shop is het werk van de designstudio MARK + VIVI. Een voormalige bandenwinkel werd omgetoverd tot de leef- en werkruimte van de ontwerpers. De compacte woning bevat eveneens een ruimte voor het tentoonstellen van lokale hedendaagse kunst en experimentele architectuur. Het funky interieur met gebruik van felle kleuren werkt het geheel af. 

 

Leefruimte met funky interieur © Mark+Vivi Architects

 

Het gebruik van diverse materialen zoals hout en staal aangevuld met felle kleuren en allerlei kaders aan de muren geven leven aan deze compacte woning in Canada.

 

Limoengroene keuken met krijtbord © Mark+Vivi Architects

 

In de compacte keuken wordt er gebruikt gemaakt van allerlei ophangsystemen om de ruimte optimaal te gebruiken. Het heeft meteen ook een extra touch aan het funky, kleurrijke interieur. 

 

Wit- zwarte slaapkamer met houten vloer © Mark+Vivi Architects

 

In de slaapkamers en de  badkamer werd er gekozen voor een strakker interieur met gebruik van de kleuren wit en zwart. Door het gebruik van de houten vloer onstaat er een link tussen boven en beneden. 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST