Een draadlamp is altijd iets speciaals. In tegenstelling tot modellen in glas die een egaal licht verspreiden, veroorzaken de draden een heel subtiele schaduw in uw interieur.  Ook het licht dat vanuit de centrale lamp op de draden valt, veroorzaakt een spel van licht en schaduw op die draden en brengen hen tot leven.

 

Hanglamp en draadlamp - Wiro © Wever & Ducré

 

Wever & Ducré presenteerde in het najaar 2014 op Interieur Kortrijk een collectie hanglampen met als naam Wiro. Deze bestaan in twee kleuren, zwart en diep roodbruin. Er zijn ook vijf formaten zodat dit model zowel in de kleine eethoek als boven een majestueuze tafel past. Het kleinste model heeft een diameter van ongeveer 20cm, horizontale look met een hoogte van 10cm en een verticale look met een hoogte van 20cm. Er is ook een Wiro met diameter en hoogte 38cm en tenslotte de twee grootste modellen met respectievelijk een diameter van 61cm/65cm en een hoogte van 37cm/40cm.

 

Wiro van Wever & Ducré © Wever & Ducré

 

Alle hanglampen zijn uitgerust met een E27 socket waar je natuurlijk geen gewone gloeilamp in voorziet maar een aangepaste ledlamp.  Heel mooi is wanneer je er een retro navigatielamp in voorziet, ook in een led uitvoering uiteraard.

 

 

Prijs Wiro van Wever & Ducré

De kleinste Wiro heb je in huis vanaf 220 euro. Voor de grootste betaal je minstens 380 euro. De draadlamp kan je eveneens online kopen.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Rik Six is zijn carrière begonnen als interieur- en meubelontwerper en specialiseerde zich gaandeweg als verlichtingsadviseur. Met zijn kennis over design & verlichting startte hij zijn eigen webshop op voor verlichting.

OVER RIK SIX