Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Design tafels

Wil je je keuken of eetkamer een uniek karakter geven, kies dan voor een design tafel. Design tafels fleuren de ruimte op en zijn tijdloos. Een overzicht van de populairste design tafels met informatie, foto’s en verkooppunten vind je hier terug. 

Design tafel kopen

Zowel in de keuken als in de eetkamer zorgt een welgekozen tafel voor karakter in de ruimte. Het neemt ook vaak een prominente plaats in dus de tafel sluit best aan bij de rest van je interieur. Met een design tafel haal je een tijdloos stuk in huis dat een hele leven lang mee zal gaan. 


design tafels

Bekende design tafels, replica's of een hedendaagse tafel kopen?

Design tafels zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en prijzen. Met een design klassieker haal je een stukje geschiedenis in huis. Het is dan ook logisch dat je voor zo'n tafel meer gled zal neertellen. Replica tafels hebben vaak een minderwaardige kwaliteit maar zijn natuurlijk een stuk goedkoper. De vraagt blijft of je prijs-kwaliteit een goede zaak doet. 

Een andere mogelijkheid is het uitzoeken van nieuwe design stoelen. Ten eerste zal je een pak minder betalen en ten tweede ontdek je misschien de toekomstige klassieker.  Met wat geluk kan je nieuwe design tafel dus een slimme investering zijn die haar prijs dubbel en dik waard is.