Ga naar de inhoud

Over interieurdesigner

Over Interieurdesigner.nl

 

 

Met meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Interieurdesigner een uniek platform dat designers, consumenten en ondernemers met een passie voor interieur en design samenbrengt. Ook op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Twitter.

 

Auteurs Interieurdesigner

 

Rik Six

Rik Six

Rik Six is zijn carrière begonnen als interieur- en meubelontwerper en specialiseerde zich gaandeweg als verlichtingsadviseur. Met zijn kennis over design & verlichting startte hij zijn eigen webshop op voor verlichting.

 

Alle artikels van Rik Six
placeholder

Bram De Vos

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

 

Alle artikels van Bram De Vos
Sarah Vermeulen

Sarah Vermeulen

Sarah Vermeulen is actief als interieurarchitect en freelance journalist. Nadat ze in 2009 haar studies als master in de interieurarchitectuur afrondde aan Sint-Lucas Gent, volgde ze de postgraduaat 'Tentoonstelling en beheer van actuele kunst' aan het KASK in Gent.

 

Alle artikels van Sarah Vermeulen
placeholder

Niek de Moor

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

 

Alle artikels van Niek de Moor

 

 

Schrijven voor Interieurdesigner

Is interieur jouw passie en ben je werkzaam in de interieursector? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om gastschrijver te worden op Interieurdesigner! Heb je een actieve schrijfstijl en kan je heel wat leuke tips uit je mouw schudden dan verwelkomen we je graag aan boord. Voor meer informatie kan je hier contact opnemen.

 

 

 

Interieurdesigner voor bedrijven

Ook voor interieurarchitecten, aannemers en winkels heeft Interieurdesigner heel wat te bieden. Maak nu gebruik van onze bedrijvengids en laat potentiële klanten kennismaken met je nieuwste realisaties, producten en contactgegevens.Interesse in onze doelgerichte campagnes en gepersonaliseerde aanpak die uw producten en brandname naar een hoger niveau tillen? Contacteer ons sales team.

 

Adres maatschappelijk zetel

Evotis BVBA
Zavelstraat 12
9500 Geraardsbergen
België

E-mail: info@evotis.be
Ondernemingsnummer: BTW BE0599 825 333