Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Interieurdesigner.nl maakt deel uit van Buldit. Met een netwerk van meer dan 100 bouwgerelateerde websites is Buldit één van de meest bezochte bronnen voor klus-, tuin- & bouwadvies. Elke dag opnieuw zetten onze bouwspecialisten zich in voor het correct informeren en inspireren van bouwers en verbouwers in België, Nederland en Frankrijk. Geen klus te klein of bouwproject te groot, Buldit weet er raad mee!

 

Op Buldit kan je bouwen

 

Buldit guy talking

als laat-het-doener

Grote of kleine klus in het vooruitzicht? Buldit is jouw persoonlijke bouwbuddy die je stap per stap door het bouwproces loodst. Laat je inspireren & adviseren door onze uitgebreide bouwdossiers en krijg zicht op de mogelijkheden, prijzen en uit te voeren werken. Zo kan je goed voorbereid offertes aanvragen bij ons vertrouwd netwerk van gespecialiseerde vakmannen.

Eens je offertes aangevraagd zijn geven we je nog enkele praktische tips mee die helpen bij het onderhandelen, vergelijken en kiezen van de juiste vakman. Zo kom je met de hulp van Buldit tot het perfecte eindresultaat.

 

 

 

DIY drill

als doe-het-zelver

Ben je een handige Harry die graag de handen uit de mouwen steekt? Buldit adviseert en inspireert je graag over de juiste materiaalkeuzes, richtprijzen en bouwmethoden.

Afhankelijk van de uit te voeren werken kan je bij Buldit terecht voor het aanvragen van infobrochures, doe-het-zelf-kit informatie en voor het bestellen van aan huis geleverde bouwmaterialen.

The buldit team