Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kalender: Interieurbeurzen  & bouwbeurzen 2024

Een bezoekje aan een interieurbeurs, opendeurdag of bouwbeurs is de ideale gelegenheid om inspiratie op te snuiven en nieuwe winkels en bedrijven te ontdekken. Op deze pagina vind je een compleet overzicht met alle woonbeurzen in 2024. Neem geregeld een kijkje op deze pagina, soms is het mogelijk vrijkaarten te winnen!

 

VT Wonen & Design Beurs

Wanneer: 1 – 6 oktober 2024
Waar: Expo Greater Amsterdam (Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen)

Over VT Wonen & Design Beurs
De Woonbeurs Amsterdam heet nu de VT WONEN&DESIGN BEURS maar blijft het grootste woonevenement van Nederland. Als je inspiratie wil opdoen voor het opnieuw stylen van je interieur of voor een verbouwing,  dan moet je hier beslist een kijkje gaan nemen.

vtwonenendesignbeurs.nl

 

Dutch design week

Wanneer: 19 – 27 oktober 2024
Waar: Verschillende locaties in Eindhoven (zie website voor meer info)

Over Dutch design week
Tijdens de Dutch design week kun je in op verschillende plaatsen in Eindhoven genieten van design in de breedste zin van het woord. Zowel de bekende designbureaus al nieuw veelbelovend talent zullen tijdens de designweek spannende en nieuwe ontwerpen presenteren en verder zijn er tal van andere leuke activiteiten in de stad. Genoeg om te beleven dus!

dutchdesignweek.nl

 

Design icons

Wanneer: 6 – 7 april 2024
Waar: De Kromhouthal Amsterdam (Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KR Amsterdam)

Over Designicons
Design Icons is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je kunt genieten van alle bekende en minder bekende design klassiekers (Eames, Mies van der Rohe, enz.). Op een voormalige scheepswerf in Amsterdam (‘De Overkant’) komen 60 handelaren uit heel Europa bij elkaar om vintage design uit de jaren 1930-1980 aan te bieden.

design-icons.com