Ga naar de inhoud

Kleuradvies

Kleur is de grootste sfeermaker van het interieur. Je kan er kamers visueels mee vergroten maar ook zorgen voor een intiemere sfeer. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effecten je kan bereiken lees je in de rubriek kleuradvies.

LEES ALLE ARTIKELS

Woonkamer inrichten

De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Tips voor een praktische indeling, kleuradvies, ideeën voor nieuwe meubels en zoveel meer tips voor het inrichten van woonkamers vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

Keuken ideeën

De keuken is het hart van de woning en wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats. Hoe je een warme en sfeervolle keuken kan inrichten met tips en inspiratie vind je in de rubriek keukenadvies.

LEES ALLE ARTIKELS

Kinderkamer ideeën

In de kinderkamer mag het er al eens uitbundig aan toe gaan. Een speelhoek, beschrijfbare wanden en verborgen hoekjes zouden verplichte kost moeten zijn voor elk kind. Ideeën voor een praktische en kleurrijke kinderkamer vind je hier.

LEES ALLE ARTIKELS

Badkamer ideeën

Bij de inrichting van een badkamer komt heel wat kijken. Zo moet er naast de indeling ook gekeken worden naar de materiaalkeuze en sanitaire voorzieningen. Originele ideeën voor een praktische badkamer ontdek je deze rubriek.

LEES ALLE ARTIKELS

Interieurstijlen

Interieurstijlen helpen ons bij het creëren van een geslaagde inrichting. In deze rubriek vind je tal van inspirerende interieurstijlen terug gaan de van ethnische interieurs tot landelijke inrichtingen en bling-bling woningen.

LEES ALLE ARTIKELS

Lichtadvies

Met verlichting geef je elke kamer sfeer en zorg je voor een aangename omgeving. Hoe je een lichtplan moet opstellen en welke soorten verlichting er zijn lees je in de rubriek lichtadvies.

LEES ALLE ARTIKELS

Meubels & kasten op maat

Met een inbouwkast, dressing, bureau of een ander meubel op maat kan je elke ruimte optimaal gebruiken. Deze interieurtips helpen je alvast opweg bij het ontwerpen of laten maken van maatwerk meubels.

LEES ALLE ARTIKELS

Slaapkamer ideeën

De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je hoeft ze met niemand delen en kan ze volledig inrichten naar jouw zin. Tips en inspiratie om van je slaapkamer een sfeervolle plek te maken vind je terug in deze rubriek.

LEES ALLE ARTIKELS

Muurdecoratie

Met muurdecoratie geef je elke kamer een bijzonder toets. In deze interieurtips vind je heel wat leuke ideeën en inspiratie om die saaie muren om te toveren tot heuse blikvangers.

LEES ALLE ARTIKELS

Do It Yourself

Met een beetje creativiteit kan je heel wat verwezenlijken. Deze originele Do It Yourself (DIY) interieurtips helpen je alvast opweg om op een creatieve en goedkope manier je woning nieuw leven in te blazen.

LEES ALLE ARTIKELS

Klustips

Alvorens je een kamer kan decoreren en inrichten moet er natuurlijk ook nog geklust worden. In de rubriek klustips vind je heel wat praktische weetjes voor het schilderen, behangen, kaders ophangen en andere klussen.

LEES ALLE ARTIKELS

binnenhuisarchitect

Heb je altijd al binnenhuisarchitect willen worden of ben je op zoek naar meer informatie over de werkwijze en tarieven van een interieurarchitect? Hier kom je alles te weten over de voordelen van een binnenhuisarchitect.

LEES ALLE ARTIKELS

interieuradvies

Algemene tips om je interieur te ontwerpen, een overzicht van gratis tekenprogramma's en veel meer interieur ideeën vind je terug in de rubriek interieuradvies.

LEES ALLE ARTIKELS

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Allerlei raamdecoratie ideeën voor zowel een klassieke als een moderne inrichting vind je in deze interieurtips terug.

LEES ALLE ARTIKELS

Zolderkamer Ideeën

De zolderkamer wordt vaak vergeten maar is eigenlijk de ideale plaats voor een extra leefruimte. Bouw je zolder om tot een slaap-, woon-, werk- of badkamer. In onze artikels vind je allerlei informatie, tips & ideeën.

LEES ALLE ARTIKELS

Binnendeuren

Binnendeuren zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, materialen en vormen. Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten binnendeuren met hun werking & prijzen.

LEES ALLE ARTIKELS

Schilderwerken

Schilderen is de manier bij uitstek om je interieur op te frissen of in te richten. Het aanbrengen van frisse kleuren geeft een groot effect op je gemoed en zorgt voor aangename leefruimtes. Lees onze artikels voor interieuradvies, inspiratie & ideeën. 

LEES ALLE ARTIKELS

Trappen

De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning dat mooi, veilig én praktisch moet zijn. Trappen zijn beschikbaar is verschillende uitvoeringen, materialen en vormen én lenen zich perfect tot renovatie. Alle info, tips en inspiratievoorbeelden vind je hier. 

LEES ALLE ARTIKELS

 

 

 

Interieuradvies, originele ideeën en inspiratie voor elk budget

Op Interieurdesigner vind je tal van boeiende interieurtips en ideeën terug voor het ontwerpen van jouw woning. De interieurtips zijn onderverdeeld in volgende categorieën: Badkamers, keukens, slaapkamerideeën, verlichtingsadvies, advies voor slaapkamers en interieurstijlen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en interieuradvies.