Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Interieuradvies

Iedereen heeft unieke wensen en behoeften waaraan het interieur van je woning moet voldoen. Er bestaan ontelbaar veel stijlen waarin je je interieur kan inrichten. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar het type van de woonst (appartement, luxueuze villa, …). De grootte van de woning bepaalt mee welke tips belangrijk zijn. Hou je van groen in huis of eerder van warme, landelijke kleuren? In onze artikels vind je allerlei tips en inspiratie om je interieur praktisch en daarbovenop esthetisch in te richten. In het artikel ‘Interieur software‘ vind je een selectie van tekenprogramma’s die je zelf gratis kan gebruiken om je woning goed vorm te geven. Wil je meer specifieke info over het inrichten van een bepaalde ruimte in huis, vind je meer ideeën in de rubriek interieurtips.

groene kleuren interieur

Kleur je interieur groen

Het binnenbrengen van een stukje natuur in je woning kan niet alleen een esthetische maar ook praktische meerwaarde bieden. Inspiratie en tips om je interieur op een smaakvolle manier groen te kleuren kan je hier terugvinden.

Lees artikel
creatieve opbergtips

Creatieve opbergtips

Het opbergen van je spullen hoeft niet altijd voor de hand te liggen. Zeker wanneer je de woonruimte maximaal wil benutten en dus zo weinig mogelijk plaats wil verliezen aan ‘bergruimte’, kunnen de alternatieven die in dit artikel aan bod komen je heel wat inspiratie bieden.

Lees artikel
interieur advies

Vakman zoeken in jouw buurt?

Op zoek naar professioneel interieuradvies of een vakman voor de uitvoering van je interieurwerken? Via onze offerteservice kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij interieurspecialisten en vakmannen actief in verschillende werkgebieden. Zo kan je makkelijk prijzen, voorstellen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen