Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Klustips

‘Een huis is nooit af’ wordt wel eens gezegd. Je wil steeds opnieuw je interieur vernieuwen of opfleuren. In je huis kan je echter veel dingen zelf verrichten door te klussen. Wil je de keuken, badkamer, slaapkamer,… een nieuw uiterlijk geven? Dan kan je bijvoorbeeld het behang vernieuwen of een nieuw likje verf op de muren aanbrengen. Wil je de kasten een nieuwe look geven? Verander dan de kastdeuren, klinken of verf of vernis je kasten, … In deze rubriek vind je heel wat praktische klustips voor het afwerken van je interieur. Meer info over de juiste kleuren voor je interieur vind je in de rubriek kleuradvies.

Hoe behangpapier verwijderen

Hoe behangpapier verwijderen

Het verwijderen van behangpapier is soms een behoorlijk lastige klus. Traditioneel behangpapier kan je makkelijk verwijderen door af te weken maar bij andere behangsoorten zullen andere technieken nodig zijn.

Lees artikel
Keramische tegels verven

Keramische tegels verven

Door je tegels te verven kan je een oubollig interieur met een minimum aan moeite en budget een frisse uitstraling geven.  In deze klustip vind je een uitgebreid stappenplan hoe je tegels moet verven met een egaal en blijvend resultaat.

Lees artikel
Blauwe accentmuur en witte hanglampen - Klustips

Vakman zoeken in jouw buurt?

Wil je zeker zijn van een correct uitvoering van de kluswerken en een mooi resultaat? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde vakman. Deze kan je ook informeren over de mogelijkheden en helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw project. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende vakmannen actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen