Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kleuradvies

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Welke kleuren je het best met elkaar kan combineren en welke verf je moet kiezen hangt af van het doel van de ruimte en de oppervlakte van de kamers. Elke tint heeft ook een bepaald effect op onze gemoedstoestand. Bovendien kunnen kleuren de kamer groter of kleiner laten lijken. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen ontdek je hier.

Zo maak je de perfecte accentmuur

Zo maak je de perfecte accentmuur

Met een accentmuur zorg je voor een frisse en kleurrijke toets in je interieur.  Je kan ze in gewaagde kleuren schilderen en de kamer visueel vergroten. Hoe je een accentmuur bepaalt en welke kleur je best gebruikt ontdek je hier.

Lees artikel
Behangpapier in een modern interieur

Behangpapier in een modern interieur

Behangpapier is weer helemaal in en dat is niet onterecht! Door te kiezen voor een opvallende print en een welgekozen muur kan je elke kamer tot leven doen komen met behang. Leuke voorbeelden en inspiratie vind je hier terug.

Lees artikel
Woonkamer kleuren kiezen

Woonkamer kleuren kiezen

Met kleur kan je de sfeer van je woonkamer bepalen en zorgen voor een ruimtelijk effect. Tips om kleuren te combineren en handige truckjes om je woonkamer groter of intiemer te maken lees je hier.

Lees artikel
Tips voor een zwart-wit interieur

Tips voor een zwart-wit interieur

Met een slimme aanpak kan je ook van een zwart-wit interieur een gezellige plek maken. Hoe je zwarte en witte tinten kan combineren tot een geslaagd geheel en met welke materialen en kleuren je ze kan toepassen lees je hier.

Lees artikel
Tips voor een wit interieur

Tips voor een wit interieur

Met een witte inrichting creëer je een bijzonder sfeer waarbij kleur niet langer de blikvanger is maar wel materialen en texturen. Tips voor een geslaagd wit interieur vind je terug in dit kleuradvies.

Lees artikel
Neutrale kleuren in je interieur

Neutrale kleuren in je interieur

Vind je neutrale kleuren saai? Lees dan dit artikel om je te laten overtuigen van het tegendeel! Een neutraal kleurenschema laat de meubels en architectuur van je huis tot hun recht komen. Lees onze tips omtrent neutrale kleuren in je interieur.

Lees artikel
Woonkamer met rode accentmuur - Kleuradvies

Vakman zoeken in jouw regio?

Op zoek naar professioneel kleuradvies of een schilder voor het uitvoeren van je schilderwerken? Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van interieurspecialisten en schilders actief in jouw buurt. Zo kan je makkelijk prijzen, voorstellen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen