Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Woonkamer inrichten

De woonkamer wordt meer en meer een polyvalente ruimte waar iedereen zijn ding wil kunnen doen. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de indeling, de gebruikte kleuren en verlichting. Op die manier kan je de woonkamer inrichten voor verschillende doeleinden zoals bureau, eetplaats, hobbyplek,… Naast het functionele verdient ook het esthetische je aandacht. Het interieur van de leefruimte kan je volledig aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Tips voor een praktische indeling, kleuradvies, inspiratie voor een nieuwe zetel en zoveel meer ideeën voor het inrichten van je woonkamer vind je hier.

TV-meubel op maat

TV-meubel op maat

Het tv-meubel vormt vaak het hart van de woonkamer. Met een tv-meubel op maat kies je voor functionaliteit en esthetische meerwaarde. Hier vind je een overzicht van allerlei mogelijkheden en een heleboel foto's ter inspiratie. 

Lees artikel
Woonkamer kleuren kiezen

Woonkamer kleuren kiezen

Met kleur kan je de sfeer van je woonkamer bepalen en zorgen voor een ruimtelijk effect. Tips om kleuren te combineren en handige truckjes om je woonkamer groter of intiemer te maken lees je hier.

Lees artikel
Ideeën voor een moderne woonkamer

Ideeën voor een moderne woonkamer

Ontspannen na een drukke werkdag lukt perfect in een modern interieur. De strakke vormen en simpele lijnen van zowel de meubels als de muren en vloeren brengen je volledig tot rust. Tips voor een moderne woonkamer vind je hier. 

Lees artikel
Knusse woonkamer met grijze zetel - Woonkamer inrichten

Vakman zoeken in jouw buurt?

Op zoek naar professioneel interieuradvies of een vakman voor het uitvoeren van klusjes in de woonkamer? Via onze offerteservice kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij interieurspecialisten en vakmannen actief in verschillende werkgebieden. Zo vergelijk je eenvoudig realisaties, prijzen, voorstellen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen