Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Met raamdecoratie hou je ook het zonlicht buiten tijdens de zomer en warmte binnen gedurende koude winters. Raamdecoratie bestaat in allerlei types, materialen en kleuren zodat er voor elk interieur een goede keuze bestaat. Voor een industriële look kan je kiezen voor aluminium jaloezieën terwijl de houten shutters veeleer passen in een landelijkere woning. Niet enkel binnen maar ook buiten wil je soms bescherming tegen de zon. Met de juiste zonwering tover je terras om tot een schaduwzone. Alles info over vind je terug in deze rubriek.

Houten shutters

Houten shutters

Houten shutters zijn niet langer enkel voor landelijke interieurs. Dankzij de grote variatie aan kleuren en houtsoorten passen ze bij elke stijl. We zetten de belangrijkste weetjes over houten shutters op een rijtje. 

Lees artikel
horizontale lamellen plaatsen

Horizontale & verticale lamellen

Lamellen zijn een populair alternatief voor gordijnen. Ze vormen de ideale zonnewering en je kan zelf spelen met licht en schaduw. Dit artikel somt de voor- & nadelen van zowel horizontale als verticale lamellen op. 

Lees artikel
Aluminium jaloezieën: Voor- & nadelen

Aluminium jaloezieën: Voor- & nadelen

Aluminium jaloezieën geven een moderne, industriële uitstraling aan je woning of kantoor. Met jaloezieën kan je de lichtinval en inkijk perfect regelen. Leer alles over de voor- en nadelen van aluminium jaloezieën. 

Lees artikel
houten jaloezieen plaatsen

Houten jaloezieën: Voor- en nadelen

Met houten jaloezieën creëer je een unieke sfeer in elke ruimte in je woning. De enorme variatie zorgt ervoor dat het past in elk interieur van klassiek tot modern. Wat de voor- en nadelen zijn van houten jaloezieën lees je hier. 

Lees artikel
vouwgordijnen plaatsen

Vouwgordijnen: Inspiratie

De populairste raamdecoratie is en blijft vouwgordijnen. Ze zorgen voor een warme sfeer in elke kamer van je huis en ze passen in elk interieur. Kom alles te weten over vouwgordijnen!

Lees artikel
Rolgordijnen kiezen: Alle soorten op een rijtje

Rolgordijnen kiezen: Alle soorten op een rijtje

Rolgordijnen zijn zeer geschikt om de lichtinval in huis te regelen en om inkijk van buitenaf te voorkomen. De keuze aan decoratieve stoffen is erg uitgebreid en mede hierdoor zijn rolgordijnen erg populair en worden ze in uiteenlopende interieurs toegepast.

Lees artikel
Zonneschermen: Inspiratie & soorten

Zonneschermen: Inspiratie & soorten

Zonneschermen zijn fijne schaduwbrengers. Ze houden in de zomer het felle zonlicht tegen en in de winter laat je ze gewoon dichtgeklapt. Zonneschermen zijn breed toepasbaar, niet al te duur en door het ruime aanbod is er voor iedere woning wel een geschikt zonnescherm te vinden.

Lees artikel
Rolluiken plaatsen: Info en prijs advies

Rolluiken plaatsen: Info en prijs advies

Rolluiken zijn uiterst functioneel en bieden veel voordelen. In de zomer beschermen ze tegen de zon en in de winter houd je er de kou mee buiten. Rolluiken zorgen daarnaast voor een veilig gevoel en een hoge mate van privacy. Ze zijn in verschillende uitvoeringen en afwerkingen te koop.

Lees artikel
Romantische woonkamer met aluminium lamellen - raamdecoratie

Plaatser zoeken in jouw buurt?

Een gespecialiseerde plaatser van raamdecoratie kan je informeren over alle mogelijkheden en helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Bovendien zorgt hij voor een correcte plaatsing van de raamdecoratie zodat jij zeker bent van een kwalitatief en mooi resultaat. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van gespecialiseerde plaatsers actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen