Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zolderkamer ideeën

Het verbouwen van de zolderkamer maakt je woning niet alleen groter, het verhoogt ook de waarde van je huis. Met een zolderkamer kan je vele richtingen uit van slaapkamer tot badkamer, … De belangrijkste voorwaarde om je zolder te betrekken bij je huis is het binnentrekken van voldoende daglicht. Voorzie voldoende ramen aan de hand van dakramen of dakkapelen. De meeste zolderkamers hebben schuine wanden waardoor het ook een goed idee is om meubels op maat te laten maken. Inspiratie, tips, ideeën en foto’s vind je terug in onze artikels.

Zolder inrichten: mogelijkheden en tips

Zolder inrichten: mogelijkheden en tips

De zolder inrichten is een klus die heel wat mogelijkheden biedt. Hier ontdek je verschillende functies die je aan een zolderkamer kan geven en enkele interessante manieren om het ruimtegevoel in de meestal kleine zolderkamer te vergroten.

Lees artikel
Online offerte aanvragen voor zolderinrichting

Online offerte aanvragen voor zolderinrichting

Door je zolder in te richten, benut je de ruimte in je woning maximaal. Roep hulp in van aannemers om van je zolder een prachtige kamer te maken. Voor de beste prijs, vergelijk je best offertes van verschillende bedrijven. Kom hier gratis in contact met aannemers uit uw regio.

Lees artikel
hoe zolder afwerken

Zolder afwerken: mogelijkheden & tips

Door je zolder te verbouwen, win je heel wat plaats. Door de ramen, plafond en wanden af te werken, krijg je een totaal nieuwe ruimte. Om goedkoop en snel te werken, kan je gyproc gebruiken. Lees er meer over in dit artikel.

Lees artikel
Zoldertrap: Inspiratie

Zoldertrap: Inspiratie

Met een vaste trap betrek je de zolder bij de woonruimte. Op die manier krijg je een toegankelijke extra slaapkamer, bureau, badkamer,... De populairste zoldertrappen zetten wij voor jou op een rijtje!

Lees artikel
slaapkamer op zolder maken

Slaapkamer op zolder

De zolder is de ideale ruimte voor een rustgevende slaapkamer. Het verbouwen van de zolderkamer is de perfecte manier om extra ruimte te creëren in je woning. Volg onze tips voor een slaapkamer op zolder. 

Lees artikel
Witte romantische slaapkamer op zolder - zolderkamer ideeën

Vakman zoeken in jouw regio?

Wil je zeker zijn van een correct uitvoering van de zolderrenovatie en een mooi resultaat? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde vakman. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende vakmannen actief in jouw regio. Zo vergelijk je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ...


Offertes ontvangen