Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Interieurstijlen

Wil je een samenhorend geheel maken van je interieur dan kies je best voor een interieurstijl die het best past bij jouw woning en persoonlijke voorkeur. Of je nu kiest voor de landelijke sfeer van de cottage stijl of het liever wat exotischer zoekt, in deze rubriek vind je een overzicht van de meest gebruikte interieurstijlen met inspiratie foto’s en praktische tips.

interieur japanse stijl

Tips voor een Japans interieur

Een Japans interieur is de kunst van het weglaten. Het schenkt rust, ruimte, sereniteit en oog voor detail. De traditionele Japanse bouw- en interieurkunst zijn een bron van inspiratie voor architecten. Breng de stilte in huis aan de hand van onze tips voor een Japans interieur.

Lees artikel
indische inrichting

Tips voor een Indiaas interieur

Een Indiaas interieur straalt heel wat sfeer uit. Rijkelijke kleuren, zwoele geuren en fijn snijwerk zijn enkele van de typische kenmerken die je overal terugziet in India. Hoe je zelf een Indiaas interieur kan ontwerpen, ontdek je hier.

Lees artikel
loft industrieel met beton

Tips voor een industrieel interieur

Bij een industrieel interieur denk je vast ook meteen aan grote, moderne lofts in oude fabrieksgebouwen. Maar met deze slimme tips hoef je helemaal niet naar een leegstaand pakhuis te verhuizen om ook jouw interieur die stoere, industriële look te geven.

Lees artikel
retro scandinavisch interieur

Tips voor een Scandinavisch Interieur

Een scandinavisch interieur is de laatste jaren bijzonder populair en dat is niet onterecht. De combinatie van strakke lijnen, warme kleuren en natuurlijke materialen geven je woning heel wat pit en zorgen tegelijkertijd ook voor een sfeervolle toets. Tips en inspiratie vind je hier.

Lees artikel
wereldinterieur

Etnische invloeden in je interieur

Hoe geef je je moderne interieur een exotische uitstraling? Hoe kan je stijlvol  etnische elementen integreren in je interieur? In dit artikel kan je inspiratie, praktische tips en originele ideeën terugvinden om je interieur een moderne etnische look te geven

Lees artikel
Marokkaans interieur met wittinten

Marokkaans interieur

Een Marokkaans geïnspireerd interieur brengt heel wat kleur in je woning en doet je wegdromen naar warmere oorden. Inspiratie en typische kenmerken voor een Marokkaanse inrichting vind je hier.

Lees artikel
Feng Shui interieur

Feng Shui inrichting tips

Feng Shui is een oude Chineese leer waarbij de woning ingericht wordt met als doel positieve energie op te wekken. Ook wanneer je niet gelooft in de kracht van Feng Shui kan je er heel wat uit leren.

Lees artikel
Tips voor een Pop art interieur

Tips voor een Pop art interieur

Een Pop Art interieur is helemaal hip. Felle kleuren, ronde kunststof vormen en dit alles geïnspireerd op de popcultuur van eind jaren vijftig en zestig. Dat is Pop art! Hoe je deze unieke stijl in jouw interieur integreert lees je hier.

Lees artikel
Ethnische woonkamer met rieten poefs en Japanse schuifdeur - Interieurstijlen uit de hele wereld

Vakman of interieurvormgever zoeken in je buurt?

Wil je zeker zijn van een interieurstijl die perfect past bij jouw smaak en woning? Laat je dan zeker adviseren door een ervaren interieurvormgever. Deze kan in samenspraak met jou bepalen welke stijl, kleuren, ... het best passen in jouw interieur. Via onze offerteservice kan je vrijblijvend offertes op maat van jouw project aanvragen. Zo kan je makkelijk voorstellen, prijzen, realisaties, ... vergelijken.


Offertes ontvangen