Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Binnendeuren

Binnendeuren kunnen een mooie eye-catcher worden als ze perfect passen bij je interieur. Het komt er daarom op aan om de juiste keuzes te maken op vlak van model, materiaal, kleur, afwerking, … Dat is niet altijd eenvoudig aangezien er heel wat verschillende soorten deuren bestaan met elk hun intrinsieke voor- en nadelen. Foto’s, info, inspiratie en ideeën omtrent binnendeuren vind je terug in onze artikels.

Schilderdeur: mogelijkheden & prijzen

Schilderdeur: mogelijkheden & prijzen

Schilderdeuren zijn standaarddeuren, voorzien van een grondlaag, die je zelf nog moet afwerken. Ze zijn vooral populair omwille van de goedkope prijs. Alles over de mogelijkheden, eigenschappen en prijzen lees je hier. 

Lees artikel
Schuifdeuren binnen

Schuifdeuren binnen

Schuifdeuren draaien niet in een cirkelbeweging open maar bewegen zijwaarts. Ideaal dus als je op zoek bent naar een originele binnendeur waarbij je heel wat plaats kan besparen. Hier alles over de voordelen, mogelijkheden en prijzen van schuifdeuren binnen.

Lees artikel
Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren: Tips & info

Stalen binnendeuren zijn een echte eyecatcher in je interieur. Elegant, stijlvol en beschikbaar in vele kleuren en formaten. Kom hier meer te weten over de soorten, formaten, het onderhoud, de prijs en voor-en nadelen van stalen binnendeuren.

Lees artikel
houten binnendeur

Houten binnendeuren: Tips & ideeën

Zowel in een modern als een landelijk interieur past een houten binnendeur perfect. Een houten deur geeft stijl en klasse aan je woning. Hier vind je informatie over de populairste houten binnendeuren. 

Lees artikel
Glazen binnendeuren: Inspiratie & ideeën

Glazen binnendeuren: Inspiratie & ideeën

Een glazen binnendeur geeft stijl en elegantie aan je woning. Het past zowel in een modern als klassiek interieur door het tijdloos karakter. Hier overlopen we de verschillende soorten glazen binnendeuren met hun voor- en nadelen. 

Lees artikel
Binnendeuren

Plaatser zoeken in jouw buurt?

Wil je zeker zijn van binnendeuren die perfect passen bij jouw interieur en smaak? Dan raden we aan om samen te werken met een gespecialiseerde plaatser. Deze kan je informeren over de verschillende mogelijkheden en adviseren over de beste keuze voor jouw situatie. Bovendien zorgt hij voor een correcte plaatsing waardoor jij zeker bent van een kwalitatief resultaat. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende plaatsers actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen