Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Muurdecoratie

Met muurdecoratie zoals fotobehang, wandpanelen, verf, … geef je elke kamer een bijzonder toets. Welk type muurdecoratie je best kiest is vooral afhankelijk van de functie van de ruimte. In een kinderkamer kan je bijvoorbeeld heel speels aan de slag gaan. Kies bijvoorbeeld voor een muur in krijtbordverf waardoor je kinderen hun kamer kunnen transformeren met hun eigen creaties. In je eigen slaapkamer hou je de muurdecoratie beter wat neutraler zodat je er helemaal tot rust kan komen. Tips en leuke ideeën om die saaie muren om te toveren tot de blikvanger van je interieur vind je in deze rubriek.

kalkverf landelijk

Ecologisch met kalkverf

Kalkverf is de ecologische verf bij uitstek. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren. Daarnaast beschermt deze milieuvriendelijke verf ook tegen vocht, brand, mos en schimmels. Lees het artikel voor meer tips en voorbeelden.

Lees artikel
Muur kaleien: origineel en authentiek

Muur kaleien: origineel en authentiek

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarmee boeren hun gevels beschermden tegen vocht. Deze look van weleer is nu terug in. Je muur kaleien geeft ze een authentieke en originele uitstraling. Klik hier voor meer informatie en inspiratiefoto's.

Lees artikel
betonverf muur

Tips voor een muur in betonlook

De betonlook is heel erg in. Het geeft je interieur een stoere, naadloze en industriële uitstraling. Het is beschikbaar in verschillende kleuren. Je kan kiezen tussen een aantal materialen. Meer informatie en inspiratie vind je hier.

Lees artikel
plaatsen renovlies

Renovlies behang voor een perfect egale muur

Renovlies is de oplossing om oude muren om te toveren tot strakke, naadloze wanden. Het behangpapier zorgt voor een schildersklare basis en beschermt de muren beter dan glasvezelbehang en traditioneel stucwerk tegen toekomstige beschadigingen. Lees hier meer. 

Lees artikel
zelliges plaatsen

Zelliges | Marokkaanse tegels

Zelliges of Marokkaanse tegeltjes worden oorspronkelijk in Arabische badhuizen en gebedshuizen gebruikt. Door hun unieke uitstraling en handgemaakt karakter zijn ze nu ook populair bij ons. Zelliges vind je meestal terug in de badkamer of de keuken maar passen in elke ruimte, binnen elke stijl.

Lees artikel
tadelakt blauw

Tadelakt: Waterdicht pleistermateriaal

Tadelakt is een vorm van natuurlijk en waterdicht pleistermateriaal, ideaal voor je badkamer of keuken. De authentieke look zorgt voor een warme, zuidelijke uitstraling. Ontdek de verschillende kleuren en prijzen van Tadelakt.

Lees artikel
barok behang kopen

Barok behang

Barok behang is de laatste jaren weer bijzonder populair. Het wordt gebruikt om opvallende accenten te leggen en geeft elke kamer meer schwung. Inspiratie en bekende merken van Barok behangpapier vind je hier.

Lees artikel
Betonstuc achterwand in de keuken

Betonstuc: waterdicht pleistermateriaal

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal dat waterdicht is en het uitzicht heeft van beton of natuursteen. Het is een prima alternatief voor tegels en kan gebruikt worden in de badkamer, keuken en zelfs op meubels.

Lees artikel
Behangen met kranten

Behangen met kranten

Met krantenpapier kan je op een originele en goedkope manier muren in een nieuw kleedje steken. Inspiratie, leuke voorbeelden en tips om zelf te behangen met krantenpapier vind je terug in deze interieurtip.

Lees artikel
3D wandpanelen - Walldecor

3D wandpanelen - Walldecor

Wil je muurdecoratie plaatsen met een extra dimensie dan zijn 3D wandpanelen zeker het overwegen waard. 3D walldecor is een echte blikvanger voor je interieur en kan geschilderd worden in elke kleur.

Lees artikel
whiteboardverf

Whiteboard verf

Heb je altijd al gedroomd van een beschrijfbare muur dan is whiteboardverf vast iets voor jou! Met zijn onzichtbare afwerking kan je hem naadloos integreren in elk interieur.

Lees artikel
Soorten behang en hun eigenschappen

Soorten behang en hun eigenschappen

Behang is verkrijgbaar in heel wat materialen en uitvoeringen. Welk type je best gebruikt hangt af van het gewenste effect, de ondegrond en de duurzaamheid. Een overzicht van alle soorten behang met voorbeelden en weetjes vind je hier.

Lees artikel
Glasvezelbehang: Soorten en prijzen

Glasvezelbehang: Soorten en prijzen

Met glasvezelbehang maak je oude, beschadigde muren weer zo goed als nieuw. Het is makkelijk aan te brengen, scheuroverbruggend en brandwerend. Daarbovenop is het overschilderbaar dus kan je het perfect aanpassen aan je persoonlijke smaak. Lees alles over glasvezelbehang hier. 

Lees artikel
Zo maak je de perfecte accentmuur

Zo maak je de perfecte accentmuur

Met een accentmuur zorg je voor een frisse en kleurrijke toets in je interieur.  Je kan ze in gewaagde kleuren schilderen en de kamer visueel vergroten. Hoe je een accentmuur bepaalt en welke kleur je best gebruikt ontdek je hier.

Lees artikel
Woonkamer met Chesterfields - Muurdecoratie

Vakman zoeken in jouw buurt?

Op zoek naar professioneel interieuradvies of een vakman om schilder- of behangwerken, ... uit te voeren? Via onze offerteservice kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij interieurspecialisten en vakmannen actief in verschillende werkgebieden. Zo vergelijk je makkelijk prijzen, voorstellen, uitvoeringstermijnen, ...


Offertes ontvangen