Google staat al enkele jaren gerangschikt als favoriete werkgevers en daar zal de aangename werkomgeving zeker iets mee te maken hebben. Interieurdesigner neemt je mee naar de wondere wereld van Google Zürich (Zwitserland) waar glijbanen, hangmatten, boten en zelfs skiliften de normaalste zaak zijn!

 

Google kantoor in Zürich ( Zwitserland)

Google inkom

 

 

Kies je eigen werkplek elke dag opnieuw

Wanneer je bij Google aan de slag wil moet je geen bureaujob verwachten waarbij je 8 uur per dag op dezelfde stoel moet zitten. Doorheen het gebouw zijn er heel wat zitgelegenheden waar je vrij uit kan kiezen naargelang je humeur.

Kantoor inrichting

 

Google Zurich

 

Zurich kantoor Google

 

 

Google kantoren: vergaderzalen bij de vleet

De vormgeving van een vergaderzaal zal grotendeels de sfeer en toon van de vergadering bepalen. Omdat niet elk gesprek even serieus moet verlopen werden er in de kantoren van Google Zürich verschillende thema's bedacht. Naargelang het aantal personen en het onderwerp kan je kiezen uit heel wat originele plekjes:

originele vergaderzaal

 

vergaderen bij Google

 

Origineel kantoor Google

 

Zurich kantoor Google

 

 

Ontspanningsruimtes in overvloed

Om de creativiteit te bevorderen werd er heel wat geïnvesteerd in de ontspanningsruimtes. Sporten, mediteren, muziek maken of een spelletje snooker spelen zijn dagdagelijkse gebeurtenissen wanneer je bij Google werkt.

Google inrichting

 

ontspanningsruimte Google

 

ontspanningsruimte kantoor Google

 

 

basketkamer bij google
Sporten op het werk hoeft niet altijd een utopie te zijn. Google bewijst dat je ook in een saaie gang een aangename ontspanningsruimte kan voorzien.
 

 

Google restaurants en eetruimtes

Je hoeft natuurlijk niet de hele dag hard te werken bij Google! Wanneer het tijd is om te eten neem je gewoon de glijbaan of schuifpaal naar één van de vele eetgelegenheden.

glijpaal verdiepingen

 

Werken bij Google Zurich

 

glijbaan kantoor Google

Je verplaatsen met een glijbaan is niet alleen een aangename afwisseling, het verkort ook de reistijd. Productiviteit en creativiteit gaan duidelijk hand in hand bij Google.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS