Moderne bungalow renovatie met binnentuin

Moderne bungalow renovatie met binnentuin

Met deze moderne bungalow in California komt de droom uit van een jong gezin: een ombouwing van een Eichler woning waar ze eeuwig kunnen blijven wonen. De visie erachter is een open, hedendaagse en strakke woonst. Om dit te bereiken hebben de ontwerpers van Klopf Architecture de open leefruimte herbekeken.

 

Open leefruimte met grote glaspartijen en binnentuin
Klopf Architecture


Om een open plan te bereiken werden er een aantal muren gesloopt en ramen toegevoegd zodat het natuurlijke licht gemakkelijk kan binnenvallen. 

 

Grote eettafel met Eames chair - Moderne bungalow met vintage meubels
Klopf Architecture

 

Voor het verder inrichten van de woning hebben de architecten samengewerkt met de vrouw des huizes. De eigenaars hebben zelf de woning volledig gedecoreerd en bemeubeld. De keuze is gegaan naar vintage meubelstukken en originele kunstwerken. Het resultaat is een fascinerende collectie van moderne kamers met elk hun unieke stijl.

 

 

Moderne slaapkamer met blauw accent - binnentuin
Klopf Architecture

 

Functionele, kleine wasruimte - moderne bungalow
Klopf Architecture


De badkamer en de wasruimte werden grondig onder handen genomen zodat alles functioneler en efficiƫnter kan verlopen in de toekomst!

 

 

Binnentuin bij moderne bungalow
Klopf Architecture


Dit alles werd afgewerkt met een binnentuin gedetailleerd met een prachtige roze boom. Zowel het interieur als het exterieur zijn pareltjes waar duidelijk sterk is over nagedacht.

 

Lees ook
Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Renovatie met moderne aanbouw in glas Renovatie met moderne aanbouw in glas Dakappartement met mezzanine Dakappartement met mezzanine Moderne rijwoning met grote ramen Moderne rijwoning met grote ramen Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Moderne woning met dak & gevel in leien Moderne woning met dak & gevel in leien 10 unieke containerwoningen 10 unieke containerwoningen Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam