Ga naar de inhoud

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en ruimtebesparend. Daarbovenop kan je de inbouwkast volledig personaliseren naar jouw noden en wensen. De populairste soorten op een rijtje en een heleboel inspiratie vind je hier. 

LEES INTERIEURTIP

TV-meubel op maat

Het tv-meubel vormt vaak het hart van de woonkamer. Met een tv-meubel op maat kies je voor functionaliteit en esthetische meerwaarde. Hier vind je een overzicht van allerlei mogelijkheden en een heleboel foto's ter inspiratie. 

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een geslaagde dressing

Een dressing wordt steeds vaker geïntegreerd in de woning en is al lang niet meer weggelegd voor 'The Lucky Few'. Tips voor de perfecte dressing, foto's en belangrijke afmetingen vind je hier.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een thuisbibliotheek

Met je eigen thuisbibliotheek op maat kan je al je boeken een mooi plekje geven en even helemaal tot rust komen.  Hier vind je alvast enkele tips en aandachtspunten voor het ontwerpen en plaatsen van een thuisbibliotheek.

LEES INTERIEURTIP

 

Benut je ruimte maximaal met maatwerk kasten en meubels

De voordelen van maatwerk zijn eindeloos. Kasten die je laat maken op maat, zijn niet alleen erg minimalistisch maar ook bijzonder praktisch en ruimtebesparend. Doordat de kasten perfect passen in de gekozen ruimte heb je veel minder verloren hoekjes. De ruimte wordt optimaal gebruikt zodat je vaak ook meer opbergruimte hebt. Kies je ten slotte ook nog eens voor inbouwkasten, is poetswerk bovenop de kasten verleden tijd. Maatwerk kasten zijn een gekende optie voor de keuken en de badkamer maar ook in het bureau en vooral in de dressing is maatwerk de beste optie. Om alles volledig te laten kloppen en de ruimte volledig te benutten, kan je naast de kasten ook de meubelstukken op maat laten maken. Tips & prijsadvies voor kasten en meubels op maat vind je terug in bovenstaande artikels. 

 

Witte dressing met ladder - Meubels & kasten op maat© Shutterstock