Landelijke loft in Waregem

Landelijke loft in Waregem

Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk. Daarom werd besloten de eerder standaard indeling te vervangen door een open ruimte. Een centrale as in de loft zorgt ervoor dat er vanuit de inkom een volledige inkijk mogelijk is tot in de logeerruimte. Om aan de stijl van de bouwheer te voldoen werd deze strakke indeling aangevuld met landelijke meubelen en accenten.

 

Loft met landelijke keuken

Een open leefruimte met keuken, aangekleed met landelijke elementen zorgt voor een zeer sfeervolle indruk. De industriële look van een loft werd zo weggewerkt en aangepast aan de landelijke omgeving en stijl van de bouwheer.

 

Dressing en slaapkamer

De dressing verbindt slaapkamer met badkamer, die als een centraal blok werden ingedeeld. Door middel van schuifdeuren, die mee behangen werden met de muur, kunnen de ruimtes toch afgescheiden worden van elkaar.

 

Lees ook
Villa VE: Totaalrenovatie oude villa
Villa VE: Totaalrenovatie oude villa
Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk
Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk
Moderne villa in bosrijke omgeving - Vught
Moderne villa in bosrijke omgeving - Vught
Landhuis in Engelse stijl
Landhuis in Engelse stijl
De Zwarte Parel - Uniek rijhuis in rotterdam
De Zwarte Parel - Uniek rijhuis in rotterdam
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen
Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten
Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten
Renovatie woning uit de jaren '30
Renovatie woning uit de jaren '30
Van dakappartementen tot penthouse
Van dakappartementen tot penthouse
Kantoorinrichting Consultancy Bureau
Kantoorinrichting Consultancy Bureau

	 
 
Ecologische woning van gerecupereerd afval
Ecologische woning van gerecupereerd afval