Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
FOTOSPECIAL: Originele keukenaccessoires

FOTOSPECIAL: Originele keukenaccessoires

Om je keuken een warme en huiselijke sfeer te geven bestaan er heel wat leuke keukenaccessoires die niet alleen bijzonder praktisch zijn maar ook heel decoratief. In deze fotospecial verzamelden we alvast de leukste keukenaccessoires die je online kan kopen.

 

originele en kleurrijke keukenaccessoires

keukenrolhouder alessi


Bunny & Carrot houder voor de keukenrol – Alessi

Met deze kleurrijke keukenrolhouder van Alessi fleur je elk aanrecht op. Bunny staat op een draaiplateau die tegen de keukenrol aanduwt zodat vellen papier met één hand afgescheurd kunnen worden. Behoorlijk praktisch wanneer je handen vuil zijn of kookgerei moet vasthouden.

Te koop vanaf € 39,99
 

 

vergiet


Plooibaar vergiet – Joseph Joseph

Erger jij je ook geregeld aan de beperkte bergruimte in de keuken. Met dit opklapbaar vergiet van Joseph Joseph maak je toch al een beetje meer plaats. Het vergiet is in enkele seconden in elkaar te klappen en kan even snel weer uit elkaar gehaald worden.

 

 

botervloot alessi


Alessi botervlootje – Ship Shape

Alessi naam het woord botervloot wel heel letterlijk op toen ze besloten een bewaardoos voor boter uit te brengen. Ship Shape ziet er niet alleen bijzonder origineel uit maar is ook heel praktisch. De stoom die uit de boot lijkt te komen is eigenlijk een lepeltje waarmee je boter kan uitscheppen. Zo wordt alles netjes gehouden en voorkom je dat etensresten op je mes of vork in de boter terechtkomen. Dit originele botervlootje is een ontwerp van Stefano Giovannoni en Paul Van Iersel Harry.

Te verkrijgen vanaf € 19,99

 

 

 keukenrolhouder


Keukenrolhouder voor keukenkasten en keukenkastdeuren

De keukenrol bij de hand hebben is bijzonder praktisch maar zorgt vaak voor minder werkruimte op het aanrecht. Met deze keukenrolhouder van Umbra heb je nu altijd papier in de buurt zonder in te boeten aan ruimte. Je kan de houder gewoon schuiven over de keukendeur of hangkast en hij is klaar voor gebruik. Een handig stopsysteem voorkomt dat je keukenrol gaat uitrollen en maakt het mogelijk met één hand vellen papier af te scheuren.

Te koop vanaf € 24,99

 

zout peper forrest gump
 

Forrest Gump Zout & peperset met tandenstokerhouder

Met deze praktische tafelset van Alessi heb je steeds tandenstokers, peper en zout bij de hand. De dennenbomen fungeren als peper- en zoutstel en het everzwijn herbergt de tandenstokers. Onderaan de figuurtjes werden magneten bevestigd die ervoor zorgen dat alles netjes op zijn plaats blijft zitten en maakt het makkelijker om de tafelset door te geven. Dit peper en zoutstel werd ontworpen door Stefano Giovannoni en uitgegeven door Alessi.

 

chickie melk+suiker
 

Chickie melkkannetje met bijhorend suikerpotje – Umbra

Met deze handige set vergeet je nooit meer melk en suiker op tafel te zetten als er gasten op bezoek komen. Chickie ziet er uit als een vogeltje en laat de melk komen uit zijn snavel. De lepel van het suikerpotje lijkt op een staart.

 

 

fruitschaal flower qualy


Qualy fruitschaal – Flower Fruit tray

Flower fruit tray is een grote fruitschaal met een knipoog naar het flower power tijdperk. Er is plaats voor heel wat fruit en doordat de fruitschaal volledig gemaakt is in plastic hoef je je geen zorgen te maken dat ze kapot gaat wanneer ze op de grond valt.

Te koop vanaf € 11,99

 

koeksjesschaal anna gong


Inklapbare koekjesschaal Anna Gong – Alessi

Anna Gong is een stijlvolle koekjesschaal die je koffiemomenten net dat tikkeltje aangenamer maken. Je kan ze gebruiken voor kleine taartjes, pralines, koekje, cupcakes en speculoos. Heb je gedaan met pauzeren, dan kan je Anna Gong makkelijk opklappen en terug in de keukenkast plaatsen. Alessi heeft in dezelfde lijn ook nog een suikerpotje, koffielepeltjes en een melkkannetje uitgebracht. De Anna Gong koekjesschaal werd ontworpen door designer Alessandro Mendini.

Lees ook
Originele fotogeschenken
Originele fotogeschenken
FOTOSPECIAL: Design voor honden
FOTOSPECIAL: Design voor honden
K'Do Ding multifunctionele verpakking - Coen van Ham
K'Do Ding multifunctionele verpakking - Coen van Ham
Madra houtmand - Blomus
Madra houtmand - Blomus
Bookworm boekenplank - Kartell
Bookworm boekenplank - Kartell
Zelfgemaakte zitbank van bamboe
Zelfgemaakte zitbank van bamboe
Originele wc rolhouder in de vorm van een boom
Originele wc rolhouder in de vorm van een boom
Shoester hangend schoenenrek - Umbra
Shoester hangend schoenenrek - Umbra
Stick boekenrek - Presse Citron
Stick boekenrek - Presse Citron
FOTOSPECIAL: Gerecycleerde meubels
FOTOSPECIAL: Gerecycleerde meubels
Conceal boekenplank - Umbra
Conceal boekenplank - Umbra
Woodrow Shelf wandrek - Umbra
Woodrow Shelf wandrek - Umbra