AAS32: Mooi, comfortabel en aantrekkelijke prijs

About A Stool is een design barkruk van het Deense merk Hay die niet alleen een leuke vorm heeft maar ook een prima zitcomfort biedt. Hij is ideaal voor gebruik in de keuken, in het restaurant, op kantoor of aan de bar. Met de collectie 'About A Stool' laten de ontwerpers van Hay weer eens duidelijk zien dat design en ongecompliceerde functionaliteit prima samen kunnen gaan.

 

Barkruk Hay About A Stool AAS32 wit© Hay - AAS32 Wit

 

 

Uitvoeringen en prijzen About a Stool AAS32

De zitting van de barkrukken is gemaakt van polypropyleen en is leverbaar in zwart, wit, blauw, grijs en koraalrood. Het onderstel is van multiplex hout en te verkrijgen in de kleuren: wit, eiken en zwart essenhout. De kleuren van het onderstel en de zitting kunnen gecombineerd worden waardoor je zelf het uiterlijk van de stoel kunt bepalen. Het is ook mogelijk om de zitting te laten bekleden in Sierra leder, Steelcut stof, Divinia en ander stoffen. Verder is de About A Stool AAS32 ook verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes: 65cm (totale hoogte van de stoel 75cm) of 75cm (totale hoogte stoel 85 cm).  De prijs voor een basisversie van deze design barkruk begint reeds vanaf €215. De leveringstermijn bedraagt gemiddeld zes tot acht weken.

 

Design barkrukken Hay© Hay barkrukken

 

Hay About A Stool AAS32 © Hay

Hoogte barkruk bepalen

Bij een barhoogte van 100 tot 105 cm. kun je het beste een zithoogte van 75 cm. aanhouden. Heeft de bar een hoogte van 90-95 cm. dan is een zithoogte van 65 cm. beter. Bij een comfortabele zithoogte bedraagt de afstand tussen de bovenkant van het barblad en de bovenzijde van de zitting maximaal 30 cm.

 

 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR